Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Tako vznemirljiv je lahko občutek varnosti.

Polo ni le opazno večji, prepriča tudi z novim, dinamičnim dizajnom. Dodatno varnost zagotavljajo serijski asistenčni sistemi kot npr. sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili in zaznavanjem pešcev.

Celovita varnost. Popolna lepota.

Ko gre za varnost, Polo ničesar ne prepušča naključju. V primerjavi s predhodnikom se ponaša s še širšim naborom asistenčnih sistemov in pozorno spremlja skoraj vse, kar se dogaja okoli vas. Pri tem se tudi sam kaj hitro znajde v središču pozornosti, za kar poskrbi povsem nova oblikovna zasnova z nizko stransko linijo, dinamičnimi robovi in novimi žarometi. Med vsako vožnjo.

Oprema in dizajn.

Polo: zanesljiv, varen in športen. Z jasnim oblikovalskim slogom in elegantnimi linijami ponuja popolno ravnovesje med dizajnom in funkcionalnostjo. Prepričal vas bo z udobnimi, varnimi in sodobnimi rešitvami. Skratka, z veseljem ga boste vozili.

Zunanjost

Zunanjost
Izstopite iz množice.

Novi Polo se predstavlja s poudarjeno športno podobo in jasno izstopa iz množice. Sprednji del zaradi dolgega pokrova motornega prostora deluje bolj dinamično, vodoravne linije pa poudarjajo širino vozila. Športni značaj, kompaktne mere in kratka previsa jasno naznanjajo predvsem eno - nepozaben užitek v vožnji.

Več informacij

Notranjost

Notranjost
Več prostora za vaše udobje.

Glavne značilnosti v notranjosti Pola so ambientna osvetlitev (serijsko za Style), sedeži z opcijsko ledveno oporo in novi dekorativni elementi. Polo je tudi zrasel ter ponuja več prostora za glavo ter noge, in sicer za vse - za voznika, sovoznika in potnike.

Več informacij

 

Luči

Luči
Ste pripravljeni zasijati?

Polo Life kar sije s serijskimi dnevnimi LED-lučmi in halogenskimi žarometi, ki ustvarjajo njegovo edinstveno podobo. Po želji lahko s sprednjimi LED-žarometi in zadnjimi LED-lučmi še nadgradite športni videz Pola (serijsko za Polo Style).

Več informacij

 

Platišča

Platišča
Ponudba platišč za Polo – pustite se zapeljati.

Katera platišča najbolj pristajajo Polu? O tem ima seveda vsak svoje mnenje. Prav zato vam ponujamo privlačno izbiro aluminijastih platišč, s katerimi Polu vtisnete osebni pečat.

Več informacij

Opcijska oprema R-Line za Polo.

Poudarite samozavestni značaj Pola: z opremo iz ponudbe R-­Line bo videz zunanjosti postal še bolj dinamičen, notranjost pa bo dobila izrazito športno noto.

Paket R-Line Plus

Poudarite atletski značaj svojega Pola.

Z opcijskim paketom R-Line Plus (na voljo samo v kombinaciji z izvedbo Polo R-Line) boste poudarili športni značaj svojega Pola - tako zunaj kot tudi znotraj. Glavne značilnosti? V bistvu vse, saj so številni specifični detajli dizajna tisti, ki se združujejo v usklajeno celostno podobo.

Več informacij 

Polo R-Line

Za samozavesten in dinamičen nastop.

Polo R-Line prepriča že prvo sekundo. Njegova temperamentna oblika vas bo navdušila z vseh zornih kotov: od spredaj, od strani in od zadaj.

Več informacij

Oglejte si glavne značilnosti Pola iz različnih zornih kotov.

Infotainment.

Polo ponuja številne možnosti za udobno in preprosto uporabo sodobnih tehnologij - ne glede na to, ali želite telefonirati med vožnjo, spremljati najnovejše prometne informacije, poiskati navigacijske napotke do izbranega cilja ali preprosto le poslušati najljubše skladbe.

Radio
Navigacija
Car-Net/We Connect
Radio
Navigacija
Car-Net/We Connect

Radio
Če želite, lahko tudi le poslušate radio.

Med vožnjo radi poslušate glasbo, vendar pa hkrati želite biti z vsem na tekočem in se ne želite odpovedati prvovrstnemu udobju? Potem vas bosta oba radijska sistema, ki sta na voljo, preprosto navdušila.

Navigacija
Ostanite povezani z vsem, kar se vam zdi pomembno.

Priporočamo vam, da navigacijski sistem vključite tudi med vožnjo po cestah, ki jih poznate že na pamet, saj vam bodo tako na voljo storitve Car-Net Guide & Inform Basic. Te uporabljajo najnovejše podatke z interneta ter vas lahko pravočasno opozorijo na zastoje in poiščejo obvoze. Lahko pa izberete posebne cilje in odkrijete nove.

Car-Net/We Connect
Ostanite povezani z vsem, kar se vam zdi pomembno.

S pametnim telefonom ste domala ves čas povezani s spletom. Zakaj torej ne bi bili tudi v avtomobilu? S storitvami Car-Net boste v Polu odslej vozili po podatkovni avtocesti – in to vam prinaša številne prednosti. Že kmalu bodo raznolike informacijske storitve postale nepogrešljive v vašem vsakdanu.

Asistenčni­ sistemi

Inteligentni asistenčni sistemi v Polu zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo. Čeprav delovanja teh tehnologij ne boste vedno občutili, boste kljub temu pomirjeni, saj boste vedeli, da vam stalno stojijo ob strani.

Asistenčni­ sistemi

Varnost

Nazaj na pregled

S pravimi pomočniki gre vse lažje.

Na cesti je treba računati tudi z nepredvidljivimi situacijami. V takih primerih se lahko zanesete na svoj Polo.

Vožnja

Nazaj na pregled

Vsi ga bodo hoteli voziti.

V vožnji Pola boste resnično uživali. K temu pripomorejo tudi priročni asistenčni sistemi, ki poskrbijo za preprostejšo in udobnejšo vožnjo. Med daljšo vožnjo se lahko tako zaradi njihovega delovanja nekoliko sprostite ali jih uporabite v prometnih situacijah.

Parkiranje

Nazaj na pregled

Radi vozite? Zdaj boste navdušeni tudi nad parkiranjem.

Parkiranje se lahko spremeni v preizkus potrpežljivosti.Še dobro, da vam Polo lahko pomaga z opcijskimi parkirnimi asistenčnimi sistemi in vam tako olajša postopek parkiranja.

Udobje.

Polo vas bo z udobno vožnjo očaral. Komfortna oprema poskrbi za udobje na daljših vožnjah in razbremeni hrbet. Z serijsko klimatsko napravo Climatronic lahko individualno nastavite želeno temperaturo.

Aktivni informacijski zaslon

Aktivni informacijski zaslon
Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.

Analogni svet je stvar preteklosti. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostnega zaslona? Aktivni informacijski zaslon (digitalni kombinirani instrument) je inovativna in sodobna rešitev, ki ponuja izjemno širok nabor informacij. Tako ne boste vedeli le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju.

Več informacij/a>

Sedežno udobje

Sedežno udobje
Pozabili boste, da sedite v avtomobilu.

V Polu vedno sedite udobno, pa naj gre za dolgo ali kratko vožnjo. Udobni serijski ergonomski sedeži razbremenijo hrbet med vožnjo, da boste kar pozabili, da sedite v avtomobilu.

Več informacij

 

Klimatska naprava Climatronic

Klimatska naprava Climatronic
Naj vam v vozilu nikdar ne bo prevroče in naj vas nikdar ne zebe.

Prevroče, premrzlo ali nekaj vmes? Ni vedno preprosto nastaviti pravšnje temperature, še zlasti, kadar se z vami pelje več sopotnikov.Toda z serijsko 2-consko klimatsko napravo bodo v Polu razprave o pravšnji temperaturi končno preteklost.

Več informacij

 

Panoramsko strešno okno

Panoramsko strešno okno
Sonce, veter in še več: strešno okno je odprto za vse.

Naj se pred vami razprostrejo najlepši razgledi: skozi opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno imate neoviran pogled v nebo, poleg tega boste med vožnjo lahko lovili sončne žarke in uživali v obilici prijetno svežega zraka.

Več informacij

Keyless Access

Keyless Access
Odklenite vrata, kot bi znali čarati.

Vstopite v vozilo, ne da bi uporabili ključ. Tega lahko pustite kar v žepu, saj za odklepanje poskrbi opcijski sistem za zaklepanje in zagon brez ključa Keyless Access. Z njim ključa ne potrebujete niti pri zagonu motorja - zadostuje že pritisk na tipko.

Več informacij

Tehnologija.

Prepričljive prednosti sodobnih motorjev za Polo so varčnost, prožnost in moč. To je natanko tisto, kar potrebujete, če se radi vozite in ste veliko na poti, vendar pa ne želite imeti visoke porabe.

Motorji
Sistem start-stop
Pogon na zemeljski plin
Motorji
Sistem start-stop
Pogon na zemeljski plin

Motorji
Dvojna korist.

Bencinski motorji TSI in dizelski motorji TDI navdušujejo s suverenim razvojem moči in nizko porabo.

Sistem start-stop
Med zaviranjem pridobivate energijo.

Če je motor med čakanjem pred semaforjem vključen, po nepotrebnem trošite gorivo.Sistem start-stop zato izključi motor, takoj ko odmaknete nogo s pedala sklopke.Energija, ki se sprošča med zaviranjem, se pretvarja v električno energijo in shranjuje v akumulator.

Pogon na zemeljski plin
Pozorni zapeljivec. Polo TGI.

Konec je iskanja alternativ: Polo TGI izkorišča visoko energijsko gostoto zemeljskega plina za še posebej učinkovit in gospodarski napredek.

Individualna zasnova.

Izberite oblikovno zasnovo iz več paketov in si sestavite Polo po meri. Majhne podrobnosti bodo poskrbele za velik vtis in vožnjo v slogu.

Paket Style

Naj Polo zasije v novem videzu.

Z opcijskim paketom Style lahko notranjo opremo Pola še nadgradite. Notranjost navdušuje z udobnimi športnimi sedeži, temno stropno oblogo in kakovostnimi detajli, na primer dekorativnimi elementi ter aplikacijami iz umetnega usnja in sivimi okrasnimi šivi na sedežih.

Več informacij

Dekorativni paket

Izberite individualni videz notranjosti.

Dekorativni paket po vašem okusu: obarvajte si svoj vsakdan in za notranjost Pola naročite Dekorativni paket Energetic Orange. Izbrane barve se pojavijo na armaturni plošči in drugih glavnih značilnostih oblikovne zasnove. 

Več informacij

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen