Sonce, veter in še več: strešno okno je odprto za vse.

Panoramsko strešno okno

Vi odločate, kdaj bo Polo odprt. Okno je lahko zaprto, privzdignjeno ali popolnoma odprto. Naj vas opcijsko električno panoramsko dvižno-pomično strešno okno razvaja zlasti v toplih dneh: prepustite se sončnim žarkom in svežemu zraku. Če so vam sončni žarki vendarle pretopli, zatemnjeno steklo in kakovostni rolo poskrbita za prijetno temperaturo v notranjosti. Panoramsko dvižno-pomično strešno okno zagotovo privablja poglede: zelo velika steklena površina se razprostira po celotni širini strehe. Skozi veliko odprtino doteka v notranjost še več svežega zraka, kar ustvarja prijetno ozračje.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen