Meni
Zapri meni
Zapri

Transportni sistemi

Transportni sistemi

Nosilci za kolesa, strešni kovčki in več

Prilagodljive transportne rešitve

Dobrih priložnosti je toliko kot peska na morju.

Morate jih imeti le sabo. Sliši se enostavno in to tudi je. S transportnimi sistemi dopolnilne opreme Volkswagen.

Vzemite s seboj vse, kar bi lahko potrebovali. In življenje je lepo. Ker je lahko.

Prednosti originalnih transportnih sistemov

Toliko svobode mora biti.

Prednosti

Popolno prileganje

Nazaj na pregled

Popolno prileganje

Zaupanje v kakovost Volkswagnove dopolnilne opreme ne pride samo od sebe. Vsak dan znova ga je treba potrditi. In to z materiali, ki se boljše kombinirajo, z izdelki, ki so videti bolje, in s funkcijami, ki nudijo boljše možnosti. Kratko povedano: imamo jasno željo vsak dan narediti dobro še boljše. Še lepše, še bolj funkcionalno in varno.

Preizkušena varnost

Nazaj na pregled

Preizkušena varnost

Težje, strožje, bolj podrobne – Volkswagnove testne metode za transportne sisteme presegajo zakonsko predpisane kriterije. To velja za material, postopke v laboratoriju in nenazadnje na sami testni progi. Samo izdelki 100-odstotne kakovosti dobijo oznako Originalno Volkswagen. Brez kompromisov.

Test: korozijski test, odpornost na UV-žarke, prijaznost do okolja in številni drugi laboratorijski testi določijo vse pomembne lastnosti materiala. V klimatski komori so nekateri izdelki izpostavljeni ekstremnim temperaturam, saj mora biti delovanje komponent zagotovljeno, brez omejitev.

Neprekinjeno delovanje: ne glede na to, ali gre za kratke proge, hitro vožnjo ali različno zahtevne poti – tukaj je trpežnost preizkušena pod stalno obremenitvijo. Tako se neprekinjena vožnja izvaja ob spreminjanju testnih profilov in največji dovoljeni obremenitvi nosilca.

Testna proga: z vožnjami z velikim pospeševanjem v vzdolžni in prečni smeri, npr. z vijuganjem po vozišču, zaviranjem do zaustavitve ali vožnjo čez tlakovce, se vedno znova testira transportna dopolnilna oprema.

Preprosta namestitev in vgradnja

Nazaj na pregled

Preprosta namestitev in vgradnja

Pri razvoju Volkswagnove originalne dopolnilne opreme je seveda pozornost namenjena tudi udobni uporabi. Primer prefinjene in praktične transportne rešitve sta sistem odpiranja z obeh strani pri strešnih kovčkih ali tehnologija poklopa za zadnje nosilce.

Prefinjene sistemske rešitve

Nazaj na pregled

Prefinjene sistemske rešitve

Vedno bi morali imeti možnost, da to, kar imate radi, vzamete s seboj. Na podlagi tega prepričanja smo razvili inteligentne sisteme, ki se optimalno združujejo, odlično dopolnjujejo in nudijo pravo rešitev za skoraj vsako željo.

Visoka raven dizajna

Nazaj na pregled

Visoka raven dizajna

Podelite svojemu vozilu poseben videz: v katalogih vozil Volkswagen boste našli naše prilagojene aerodinamične in oblikovne rešitve ter posamezno dopolnilno opremo za ustrezen model vozila. Radi se boste pokazali!

Test City Crash.

Ker je varno bolje.

Volkswagnov interni preskus trčenja se izvajajo pri višjih hitrostih in pospeških, kot zahtevajo standardi DIN 75302 in ISO/PAS 11154 ter tako imenovani test City Crash.

Pri Volkswagnu menimo, da je naš test City Crash Plus, pri 30 km/h in 20-odstotni preobremenitvi na strehi, bližje resnični situaciji, kot pa zahtevana vrednost po DIN in ISO.

Slednji naj bi simuliral tipično trčenje z naletom v mestu pri zmerni hitrosti približno 17 km/h. Izvaja ga fundacija Stiftung Warentest in največji evropski avtomobilski klub ADAC. Zakonsko ni predpisan.

Osnova

Osnovni nosilci, prečni strešni nosilci in vlečne kljuke

Osnovni nosilci

Izdelani iz aerodinamično oblikovanega aluminija, vnaprej sestavljeni in pripravljeni za montažo.
Za vozila brez strešnih letev.

Prečni strešni nosilci

Popolnoma natančno prileganje, aerodinamično oblikovan profil zmanjšuje hrup vetra. Za vozila s strešnimi letvami.

Vlečna kljuka

Na voljo v fiksni, snemljivi ali pomični izvedbi. Praktična uporaba.

Strešne nadgradnje

Strešni kovček, nosilec za kolesa, nosilec za snežne deske in nosilec za kajak

Strešni kovček

Na voljo v različnih velikostih in izvedbah. Prostornina: 340 litrov ali 460 litrov, z možnostjo odpiranja na obeh straneh, 3-točkovno centralno zaklepanje. Nosilnost do 75 kg.

Nosilec za kolesa

Za do 4 kolesa, montirana vzporedno. Samonastavljiv: kolo samodejno zdrsne v pokončno držalo okvirja. Kolesa in nosilec za kolesa je mogoče zakleniti.

Nosilec za smuči in snežne deske

Za do 6 parov smuči ali 4 snežne deske. Aerodinamična oblika v videzu aluminija, veliki gumbi za enostavno odpiranje. Po želji tudi s funkcijo izvlečenja.

Nosilec za kajak

Individualno nastavljiv za kajak. Kajak se pritrdi s štirimi nastavljivimi gumijastimi nastavki. Napenjalni trakovi za varno pritrditev.

Nosilec za jadralno desko

Za prevoz jadralne deske in dveh jamborov. Pritrditev z napenjalnimi trakovi. Vključno z oblazinjenjem za jadralno desko.

Nosilci

Nosilec za kolesa za vlečno kljuko in nosilec za kolesa za pokrov prtljažnika

Nosilec koles AHV Compact II/III

Na prvi pogled majhen, a vam pri transportu nudi veliko. Najvišja nosilnost nosilnost: 60 kg, primerno tudi za e-kolesa,vključno s transportno torbo.

Nosilec za kolesa za pokrov prtljažnika

Popolnoma se ujema z ustreznim pokrovom prtljažnika vozila.

Nosilec za kolesa Micro II

Inovativni nosilec za vlečno kljuko.

Z možnostjo shranjevanja v vdolbini za rezervno kolo (Golf A7, Golf A7 Variant, Golf Sportsvan). Maks. nosilnost: 60 kg, primerno za e-kolesa, dostava vključno s transportno torbo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen