Meni
Zapri meni
Zapri

Digitalna navodila za uporabo – vse informacije na enem mestu

Do navodil za uporabo vozila Volkswagen lahko dostopate tudi preko spleta. Digitalna oblika navodil za uporabo vam omogočajo hiter dostop do podrobne dokumentacije, povezane z vašim vozilom - in to povsem udobno doma bodisi na računalniku, prek pametnega telefona ali druge mobilne naprave. Enostavno vnesite identifikacijsko številko vozila (VIN), ki jo najdete v prometnem dovoljenju in za vetrobranskim steklom vašega vozila. Tako boste lahko dostopali do ustreznih navodil in prek iskalnega filtra enostavno in brez dolgotrajnega prelistavanja prišli do želene vsebine. Seznanite se z vozilom in asistenčnimi sistemi, še preden zapeljete prvič na cesto.

Navodila za uporabo v digitalni obliki so v celoti na voljo šele od modelskega leta 2021 naprej (izdaja 7/2020). Za starejše modele prosim uporabljajte tiskano verzijo navodil. V kolikor ste navodila izgubili, jih lahko proti plačilu naročate pri pooblaščenih partnerjih vozil Volkswagen.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen