Ste pripravljeni zasijati?

Dnevne LED-luči in LED-žarometi

Ti argumenti vas bodo razsvetlili: LED-žaromete z markantno svetlobno grafiko, ki poskrbi za prepoznavnost, odlikujejo velika svetilnost, dolga življenjska doba, svetlobni spekter, ki je podoben dnevni svetlobi, in majhna poraba energije. V neugodnih vremenskih razmerah zagotavljajo boljšo vidljivost. Polo je serijsko opremljen z dnevnimi lučmi v LED-tehnologiji. Pri izvedbi Life lahko kot dodatno opremo naročite LED-žaromete, v katere so že integrirane dnevne LED-luči (serijsko za Polo Style).

 

Zadnje LED-luči

Zadnje luči v LED-tehnologiji so dobra izbira z vidika ekonomičnosti in zlasti videza.Imajo dolgo življenjsko dobo in so energijsko varčne. Odlikujeta jih močan opozorilni učinek in markantna svetlobna grafika, ki je - tudi s stranskega profila - videti zelo sodobna.Čeznje se nadaljuje jasna oblikovalska linija, ki zaobjema celotno vozilo.LED-tehnologija za zadnje luči je po želji na voljo od izvedbe Comfortline naprej.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen