Do cilja brez stranpoti.

Navigacija

Priporočamo vam, da navigacijski sistem vključite tudi med vožnjo po cestah, ki jih poznate že na pamet, saj vam bodo tako na voljo storitve Car-Net Guide & Inform. Te uporabljajo najnovejše podatke z interneta ter vas lahko pravočasno opozorijo na zastoje in poiščejo obvoze. Lahko pa izberete posebne cilje in odkrijete novo kavarno ali restavracijo. Prva tri leta  lahko storitve Car-Net Guide & Inform uporabljate brezplačno.

Opcijski navigacijski sistem Discover Media je opremljen z 20,3-centimetrskim (8-palčnim) steklenim barvnim zaslonom na dotik. Upravljanje je udobno in intuitivno in lahko poteka celo s tabličnim računalnikom, ki ga ima eden od sopotnikov na zadnjih sedežih - le aplikacijo Volkswagen Media Control si mora namestiti.

Sistem poskrbi tudi za dobro vzdušje, saj vključuje radio, CD-predvajalnik, ki podpira MP3- in WMA-datoteke ter ima USB-vmesnik, dve reži za SD-kartice, Bluetooth vmesnik in šest zvočnikov. Pogosto potujete po Evropi? Z navigacijskimi zemljevidi Evrope, shranjenimi na SD-kartici, boste optimalno pripravljeni za naslednje poti. Optimalna je tudi umestitev zaslona na vrhu armaturne plošče,kar prispeva k boljši ergonomiji in vidnosti.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen