Meni
Zapri meni
Zapri

Car-Net spletne-storitve za vaš mobilni vsakdan

Odkrijte storitev Car-Net

Z mobilnimi spletnimi storitvami Car-Net ste vedno najbolje informirani - saj so mnogi modeli Volkswagen pred modelnim letom 2021 oz. za Touareg pred modelnim letom 2024 serijsko že pripravljeni za uporabo Car-Net. Odkrijte ponudbe povezljivosti Car-Net.¹⁾

Pakete storitev Car-Net in licence je mogoče preprosto podaljšati prek spleta v spletni trgovini Volkswagen Connect. Lahko pa dobite nasvet tudi na licu mesta pri vašem partnerju Volkswagen. Tam lahko kupite tudi kupon, ki ga lahko uporabite tudi za nakup podaljšanja licence v trgovini.

 

Guide & Inform

Cilj pred vašimi očmi, v skoraj realnem času

Z "Guide & Inform" storitvijo Car-Net ste na poti bolje obveščeni. Poiščite zanimive cilje na vašem območju, prejmite najnovejše prometne informacije neposredno iz interneta in še veliko več.

Izvedite več

Security & Service

Mobilna varnost

Paket storitev "Security & Service aplikacije Car-Net vam ponuja mobilni dostop do pomembnih funkcij vozila. Lahko zaklenete in odklenete svoje vozilo z aplikacijo Volkswagen ali preverite stanje vozila. To vključuje tudi klic ob okvari in spletno obvestilo alarmne naprave.

e-Manager ponuja dodatne storitve za e-modele in hibridna vozila, na primer nadzorovano polnjenje ali klimatsko napravo.

Izvedite več

e-Remote

To je e-Remote

Car-Net "e-Remote" vam ponuja enostaven dostop do najpomembnejših funkcij vašega e-modela oz. vašega hibridnega vozila znamke Volkswagen. Zelo praktično iz vašega računalnika ali, zahvaljujoč aplikaciji Volkswagen, tudi priročno iz vašega pametnega telefona. Tukaj je na voljo več informacij o številnih možnostih, ki vam jih nudi storitev »e-Remote«. 

Izvedite več

Tako aktivirate in uporabljate Car-Net

Tukaj izveste, kako aktivirate svoje mobilne spletne storitve preko aplikacije Volkswagen - in kaj za to potrebujete.

Oglejte si navodila za aktiviranje

Preverjanje zahtev

Aplikacija Volkswagen – digitalni spremljevalec za vaše vozilo Volkswagen

Aplikacija Volkswagen združuje celovito ponudbo povezljivosti storitev VW Connect, We Connect in Car-Net. Na enem mestu vam ponuja vse pomembne funkcije in storitve ter zagotavlja še več udobja. Preprosto jo prenesite zdaj.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen