Meni
Zapri meni
Zapri

Car-Net spletne-storitve za vaš mobilni vsakdan

Odkrijte storitev Car-Net

Z mobilnimi spletnimi storitvami Car-Net ste vedno najbolje informirani - saj so mnogi modeli Volkswagen pred modelnim letom 2021 oz. za Touareg pred modelnim letom 2025 serijsko že pripravljeni za uporabo Car-Net. Odkrijte ponudbe povezljivosti Car-Net.¹⁾

 

Guide & Inform

Cilj pred vašimi očmi, v skoraj realnem času

Z "Guide & Inform" storitvijo Car-Net ste na poti bolje obveščeni. Poiščite zanimive cilje na vašem območju, prejmite najnovejše prometne informacije neposredno iz interneta in še veliko več.

Izvedite več

Security & Service

Mobilna varnost

Paket storitev "Security & Service aplikacije Car-Net vam ponuja mobilni dostop do pomembnih funkcij vozila. Zaklenite in odklenite svoje vozilo z aplikacijo Volkswagen ali preverite stanje vozila. To vključuje tudi klic ob okvari in spletno obvestilo alarmne naprave.

e-Manager ponuja dodatne storitve za e-modele in hibridna vozila, na primer nadzorovano polnjenje ali klimatsko napravo.

Izvedite  več

e-Remote

To je e-Remote

Car-Net "e-Remote" vam ponuja enostaven dostop do najpomembnejših funkcij vašega e-modela oz. vašega hibridnega vozila znamke Volkswagen. Zelo praktično iz vašega računalnika ali, zahvaljujoč aplikaciji Volkswagen, tudi priročno iz vašega pametnega telefona. Tukaj je na voljo več informacij o številnih možnostih, ki vam jih nudi storitev »e-Remote«. 

Izvedite več

Car-Net v Touaregu

Popolna mreža. Touareg.

Uživajte v več zabave in udobja z Guide & Inform Premium: Pripeljite se na cilj bolj sproščeno zahvaljujoč spletnim prometnim informacijam ali poglejte si prosta parkirna mesta

 

Tako aktivirate in uporabljate Car-Net

Tukaj izveste, kako aktivirate svoje mobilne spletne storitve preko aplikacije Volkswagen - in kaj za to potrebujete.

Oglejte si navodila za aktiviranje

Preverjanje zahtev

Praktične storitve za vaše vsakdanje življenjee

Varnost

Ste v dobrih rokah

Dobro je, da je nekdo vedno zraven: Z neobvezno službo za klic v sili lahko, s pritiskom na rdeči gumb SOS, dosežete telefonsko klicno postajo Volkswagen v neposredni bližini. V primeru nesreč pri sproženi zračni blazini, se samodejno pokliče pomoč..

Nadzor

Pomirjujoče je, ko se avto sam preveri

Ali raven goriva, kilometrina ali informacije o naslednjem pregledu: S "Security & Service" imate pomembne podatke o vozilu vedno na vidiku.

Navigacija

Ne vozite se več brez interneta

Bodite pozorni na promet s podatki v realnem času ali pustite Car-Net, da poišče sveže podatke. Naj gre za hotel, najbližjo bencinsko črpalko ali novoodprti kino.

Udobje

Vse v rokah.

Pred začetkom potovanja se prepričajte, da je notranja temperatura udobna ali preverite, da so vrata vašega Volkswagna zaklenjena in da so parkirne luči izklopljene. S storitvijo Car-Net »e-Remote« lahko veliko funkcij vašega električnega oz. hibridnega vozila Volkswagen upravljate na daljavo.

Paketi, cene & pogoji

V nadaljevanju navedene pakete storitev in licence lahko udobno podaljšate v spletni trgovini Volkswagen Connect Shop. Lahko pa dobite nasvet tudi na licu mesta pri vašem partnerju Volkswagen. Tam lahko kupite tudi kupon, ki ga lahko uporabite tudi za nakup podaljšanja licence v trgovini.

Guide & Inform Basic, 1 leto²⁾ ³⁾ Guide & Inform Plus, 1 leto²⁾ ³⁾ Security & Service Basic Security & Service Plus, 1 leto²⁾ ³⁾ vklj. e-Manager¹⁾ e-Remote, 1 leto²⁾ ³⁾
Cena (vklj. z DDV-jem) 0 € 0 € 0 € 0 € 0 €
Podaljšanje za 1 leto (Cene vklj. z DDV-jem) 79 € 79 € - 60 € 99 € (60 €)⁴⁾
Podaljšanje za 2 leti (Cene vklj. z DDV-jem) 135 € 135 € - 95 € 170 € (95 €)⁴⁾
Stroški mobilnega omrežja/ SIM⁵⁾ stranka stranka Volkswagen Volkswagen Volkswagen
Tehnične zahteve Discover Media Discover Pro storitev 'Klic v sili' storitev 'Klic v sili' -
Aktivno po registraciji po registraciji po registraciji po registraciji po registraciji

Prikaz ponazarja trenutni prodajni program.
1) e-Manager je na voljo samo za e-vozila in priključna hibridna vozila
2) Za nova vozila velja naslednje: Če stranka naročila ne odda v roku 90 dni od prevzema vozila (»rok za prva naročila«), se obdobje brezplačne uporabe storitev skrajša za število dni od preteka roka za prva naročila do dejanskega naročila.
3) Izjema: veljavnost 3 leta, v povezavi s paketom »Business Premium«
4) Vrednost v oklepajih velja za priključna hibridna vozila.
5) Velja za podatkovno povezavo med vozilom in podatkovnim strežnikom družbe Volkswagen AG. Podatkovna povezava med mobilno napravo stranke in podatkovnim strežnikom pri uporabi mobilnih spletnih storitev preko spletnega mesta myVolkswagen ali aplikacije Volkswagen, niso del storitev, ki jih nudi Volkswagen AG.

 

Aplikacija Volkswagen – digitalni spremljevalec za vaše vozilo Volkswagen

Aplikacija Volkswagen združuje celovito ponudbo povezljivosti storitev VW Connect, We Connect in Car-Net. Na enem mestu vam ponuja vse pomembne funkcije in storitve ter zagotavlja še več udobja. Preprosto jo prenesite zdaj.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen