Meni
Zapri meni
Zapri

Volkswagnovi športni terenci Modeli SUV

Naši modeli SUV

Volkswagnovi športni terenci (SUV) so izjemno dinamični in imajo v vseh pogledih izrazito športno identiteto.

V mestih in tudi na neutrjenih cestah: višji položaj sedenja, opcijski štirikolesni pogon 4MOTION ter različni asistenčni sistemi  med vožnjo zagotavljajo najvišjo raven udobja.

Prednosti SUV-jev

Že vsako tretje novo vozilo v Sloveniji je SUV ali terensko vozilo - in to ne brez razloga. Navsezadnje praktični športni terenci združujejo najboljše iz dveh svetov - udobje kot v limuzini in terenske vozne lastnosti terenskega vozila. Značilnost SUV-jev je predvsem dvignjena karoserija in s tem povezan višji položaj sedenja - Prva poskrbi za udobnejše vstopanje in izstopanje, druga pa za dober pregled.

Poleg tega Volkswagnovi SUV-ji nudijo še več prednosti, med katerimi so:

  • Maksimalna vozna varnost zaradi inteligentnega štirikolesnega pogona 4MOTION

  • Praktična pomoč raznolikih asistenčnih sistemov 
  • Markantni dizajn s številnimi možnostmi za uresničitev individualnih želja

Kompaktni SUV-ji znamke Volkswagen

Suverenost SUV-ja, agilnost kompaktnega avtomobila - s tem konceptom prepričajo kompaktni SUV-ji znamke Volkswagen. Predvsem za voznike, ki se veliko vozijo po mestu, so praktični mestni SUV-ji dobra alternativna običajnim SUV-jem. Zaradi krajše dolžine vozila in praktičnih asistenčnih sistemov je tudi parkiranje v ozkih ulicah in parkirnih hišah otročje lahko.

Odkrijte Volkswagnove kompaktne SUV-je:

T-Cross: mini SUV

Sem več.

Fleksibilni mini SUV se prilagodi vašim željam, saj je absolutni multitalent: navdušuje tako s svojim markantnim in dinamičnim dizajnom kot s svojo prilagodljivostjo. S svojimi dodatnimi možnostmi za individualizacijo vam ponuja več svobode - za spontane podvige, daljša potovanja ali raznolik vsakdanjik.

T-Roc: mestni SUV

Samozavestnost ima zapisano v genih.

Izrazit dizajn, številne možnosti za individualizacijo in kakovostna izdelava do najmanjše podrobnosti: T-Roc je usmerjen k napredku in navdušuje v vsaki sekundi. Poleg tega sodobni infotainment in pametni asistenčni sistemi poskrbijo za zabavo in varnost na poti.

Tiguan: kompaktni SUV

Osupljiv dizajn.

Dinamična proporcionalna razmerja, ekspresivno zasnovan sprednji del in mogočen zadek - Tiguan kljub kompaktnim meram ne ostane neopažen. Jasna oblikovna zasnova markantne mreže hladilnika se nadaljuje v samozavestni silhueti. Pri tem stranskima deloma dajejo poseben pečat svojstvene linije. Zunanjost izžareva moč in dovršenost, kar je popolna kombinacija za življenje, polno raznolikih možnosti.

Tiguan Allspace: družinski SUV s 7 sedeži

Dovolj prostora za vse podvige.

Odkrijte nove poti - čez gorske prelaze do obalnih cest. Tiguan Allspace poskrbi za kar se da prijetno počutje in vas suvereno, zmogljivo in s stilom pripelje do cilja. Za to poskrbijo markantni dizajn, prostorna notranjost in številni komfortni asistenčni sistemi. S sedmimi sedeži, poklopno zadnjo sedežno klopjo in praktično funkcijo prtljažnika Easy Open oz. Easy Close je Tiguan Allspace zanimiva alternativa običajnim družinskim avtomobilom.

Touareg: SUV višjega razreda

Markantnost in dinamičnost.

Novi Touareg s samozavestnim dizajnom ravnih linij se odlikuje po edinstvenem, impresivnem videzu. Osupljiva tehnika, ekskluzivna estetika, žlahtni materiali in izjemno udobje gredo z roko v roki z markantnim in naprednim dizajnom.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen