Meni
Zapri meni
Zapri

Volkswagnovi športni terenci Modeli SUV

Naši modeli SUV

Volkswagnovi športni terenci (SUV) so izjemno dinamični in imajo v vseh pogledih izrazito športno identiteto.

V mestih in tudi na neutrjenih cestah: višji položaj sedenja, opcijski štirikolesni pogon 4MOTION ter različni asistenčni sistemi  med vožnjo zagotavljajo najvišjo raven udobja.

Taigo

Samosvoj. Dan za dnem.

Taigo. Za vse, ki sami ustvarjajo trende. Ki se ne pustijo spremeniti, pač pa raje spreminjajo sami. Ki nimajo le občutka za slog, pač pa tudi svojstven značaj. In ki celo v vsakdanjiku vedno najdejo kaj izjemnega.

T-Cross

Vaš sopotnik pri vsakodnevnih nalogah in v prostem času

Markanten dizajn, obilica prostora kljub kompaktnim dimenzijam ter napredne tehnologije za več udobja pri vsakodnevnih nalogah in v prostem času: novi T-Cross zlahka izpolni zahteve, ki veljajo za sodobne kompaktne SUV-modele.

T-Roc

Nova oblika suverenosti

T-Roc z drznejšim dizajnom zunanjosti, novo ravnjo kakovosti in dizajna v notranjosti ter izpopolnjenimi tehničnimi rešitvami izžareva samozavest in svoj suvereni značaj.

Novi Tiguan

Za vse tisto, kar prinese življenje.

Novi Tiguan izstopa z elegantnim in obenem dinamičnim zunanjim dizajnom. Sprednjemu delu dajejo svojstven pečat velike odprtine za zajemanje zraka, ozka mreža hladilnika in nova svetlobna grafika. Tekoče linije in atletska proporcionalna razmerja se zlivajo v karoserijo s športno silhueto. 

Tiguan Allspace

Pripravljen kot vi

Dolga medosna razdalja, 7 sedežev (opcijsko) in priklopna obremenitev do 2,5 tone. S Tiguanom Allspace življenje dobi širše razsežnosti. Tako se vsak nov dan lahko začne z obilico načrtov.

Touareg

Športen, plemenit, eleganten.

Že na prvi pogled je jasno: to je prestižen SUV z značajem. Novi Touareg pa ni le utelešenje simbioze med dovršeno obliko in razkošno opremo, temveč prepriča tudi s funkcionalnostjo, ki vam bo resnično všeč. In če se odločite za Touareg eHybrid ste lahko prepričani, da se vozite z napredno pogonsko tehnologijo.

Prednosti SUV-jev

Že vsako tretje novo vozilo v Sloveniji je SUV ali terensko vozilo - in to ne brez razloga. Navsezadnje praktični športni terenci združujejo najboljše iz dveh svetov - udobje kot v limuzini in terenske vozne lastnosti terenskega vozila. Značilnost SUV-jev je predvsem dvignjena karoserija in s tem povezan višji položaj sedenja - Prva poskrbi za udobnejše vstopanje in izstopanje, druga pa za dober pregled.

Poleg tega Volkswagnovi SUV-ji nudijo še več prednosti, med katerimi so:

  • Maksimalna vozna varnost zaradi inteligentnega štirikolesnega pogona 4MOTION

  • Praktična pomoč raznolikih asistenčnih sistemov 
  • Markantni dizajn s številnimi možnostmi za uresničitev individualnih želja
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen