Za samozavesten in dinamičen nastop.

Polo R-Line

Opreme R-Line poudari celostno športno podobo vašega Pola, pri čemer elegantne linije še vedno pridejo do izraza. Vključuje odbijača R-Line, črno hrapavo mrežo hladilnika in mrežo odprtine za zajemanje zraka z logotipom R-Line ter črne razširitve pragov s hrapavo površino. Zadek krasita usmernik zraka, ki se blešči v črni barvi, ter impresiven športni difuzor R-Line s kromiranimi letvami. Podobo Polo R-Line zaokrožijo 16-palčna aluminijasta platišča Las Minas in dodatno zatemnjena zadnje steklo in stranski stekli zadaj.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen