Da vam na poti do cilja ne bo dolgčas.

Car-Net Guide & Inform

Internet v avtomobilu se pri Volkswagnu imenuje Car-Net. Pod tem imenom so na voljo praktične storitve in aplikacije.Paket storitev Car-Net Guide & Inform¹ je mogoče naročiti v kombinaciji z opcijskim navigacijskim sistemom Discover Media. Na osnovi povezave z internetom zagotavlja podatke, ki bi le stežka bili še bolj aktualni. Če na primer nekje nastane zastoj ali če je zastoj odpravljen, to prek spleta izveste v realnem času. In kar je pri tem še posebej dobrodošlo:Izbrana pot se avtomatsko ustrezno prilagodi.
Car-Net vam poleg tega lahko pomaga najti kraje, na katerih bi se med vožnjo morda želeli ustaviti. S spletnim iskanjem posebnih ciljev lahko na primer hitro najdete številne dobre restavracijein še druge zanimive posebne cilje. Hotel, bencinska črpalka ali kino, ki so ga pred kratkim odprli: podatki z interneta bodo poskrbeli za marsikatero vznemirljivo in praktično odkritje.

Uporabljajte aplikacije tudi v svojem Polu.

App-Connect

Serijski App-Connect vam omogoča, da svoj pametni telefon preprosto povežete s serijskim radijskim sistemom Composition Media ali opcijskim navigacijskim sistemom Discover Media. Po vzpostavitvi povezave lahko izbrane aplikacije, nameščene na mobilnem telefonu, upravljate prek zaslona na dotik.Toda ključna prednost ni le preprosto upravljanje: Številne aplikacije lahko obdelujejo podatke, ki jih pošilja vozilo, ter ponudijo dodatne uporabne ali zabavne funkcije.
Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira kar tri tehnologije:MirrorLink®, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™.Na spletni strani www.volkswagen.at/mobiltelefon lahko preverite, s katero od navedenih tehnologij je združljiv vaš pametni telefon. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje.
 

Uporaba mobilnih spletnih storitev Car-Net Guide & Inform je mogoča samo v kombinaciji z opcijskim sistemom Discover Media.Poleg tega potrebujete prenosno napravo (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN.Alternativno lahko uporabite opcijski CarStick (dopolnilna oprema) in ločeno SIM-kartico z opcijo za prenos podatkov.Storitve Car-Net Guide & Inform so na voljo samo pod pogojem, da imate obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na območjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije.Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški, na primer zaradi gostovanja v drugih omrežjih.Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net Guide & Inform je priporočljivo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov!Za uporabo storitev Car-Net Guide & Inform je z družbo Volkswagen AG treba skleniti ločeno pogodbo.Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen.com/car-net registrira svoje vozilo.Obseg razpoložljivih storitev Car-Net Guide & Inform se v posameznih državah lahko razlikuje.Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko pride do vsebinskih sprememb.Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Guide & Inform so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen