Meni
Zapri meni
Zapri

ID.4

100 % SUV. 100% električen.

100 % SUV. 100% električen.

ID.4

100 % SUV. 100% električen.

Cena od (vklj. z DDV)
51.990,-
Največja uporabna moč (kW)
150 - 220
kW
Največja uporabna moč (PS)
204 - 299
KM
Največja 30-minutna moč (kW)
70 - 77
kW
Največja 30-minutna moč (KM)
95 - 105
KM
Poraba
16,5 - 17,5
kWh/100km
Emisije CO₂
0
g/km

Za vas smo pripravili izjemno ponudbo, ki velja za popolnoma električna vozila Volkswagen ID.4 na zalogi.

Pohitite, preverite zalogo ter izberite svojega.

Akcija velja do odprodaje zalog.

 

 

Izdelan za velike cilje

Popolnoma nova prostorska zasnova, ki odpira nove možnosti. Električna moč, ki navduši. In intuitivno upravljanje, s katerim je vse popolnoma preprosto. ID.4: zmogljiv kot SUV, trajnostno zasnovan kot ID.

ID. 4 ima številne adute. V nadaljevanju vam na kratko predstavljamo tri:

Z elektriko zmorete vse

Zjutraj se odpeljete v pisarno, pred tem še v fitnes, popoldne po službi pa kar takoj naprej na izlet za konec tedna, pri čemer imate vso opremo in prtljago lepo zloženo v prtljažniku - z ID.4 so tovrstni načrti zlahka uresničljivi.

Več o tehnologiji

Vlečna kljuka
Opremljen za najrazličnejše transportne naloge

Za svoj hobi potrebujete veliko opreme? Je vaš poklicni vsakdan neločljivo povezan z najrazličnejšimi transportnimi nalogami? ID.4 je kos tudi takšnim izzivom: opcijska vlečna kljuka je zasnovana za vlečne obremenitve do 1.200 kg.1 Kadar vlečne kljuke ne potrebujete, jo lahko z le nekaj prijemi pospravite pod odbijač, kjer je povsem neopazna.

Več o udobju

Panoramsko strešno okno
Nebeški razgled

Opcijsko panoramsko strešno okno je z veliko stekleno površino, ki se razteza domala prek celotne širine strehe, že samo po sebi pravi magnet za oči. A nekaj vam bo pričaralo še širši nasmeh na obrazu: čudovit razgled proti nebu. Steklo strešnega okna je tonirano, kar v notranjosti vedno zagotavlja prijetno temperaturo. Pred neposrednimi sončnimi žarki se poleg tega lahko zaščitite s senčnim rolojem, ki ga lahko na primer nadvse udobno upravljate z glasovnimi ukazi.2 Samo rečete "Hello ID., show me the stars" in rolo se odpre.

Več o udobju

Konfigurirajte vaše vozilo ID.4

Svoje sanjsko vozilo lahko konfigurirate po svojih željah in potrebah. V prvem koraku izberite linijo opreme, barvo in platišča. V drugem koraku lahko svoje izbrano vozilo ID.4 opremite z ustrezno notranjostjo, asistenčnimi sistemi in dodatno opremo.

Tehnologija

Zmogljivost in doseg

Z elektriko zmorete vse

Zjutraj se najprej odpeljete v pisarno, pred tem še v fitnes in popoldan po službi kar takoj naprej na izlet ob koncu tedna, pri čemer je vsa prtljaga lepo zložena v prtljažniku. Z ID.4 so tovrstni načrti zlahka uresničljivi.3 Izvedba Pro Performance je opremljena z baterijo z neto kapaciteto 77 kWh in njen realni doseg meri 360-520 km.4 Sistemska moč zaradi povečane zmogljivosti znaša 150 kW.

 

Pogon

S polno močjo naprej

Odslej bo rdeča luč na semaforju priložnost za nov začetek, ob katerem boste občutili povsem novo obliko užitka v vožnji. Elektromotor modela ID.4 od prvega trenutka naprej pospeši dinamično in z maksimalnim navorom. Tako izvedba Pro Performance, ki se ponaša s sistemsko močjo 150 kW, za pospešek od 0 do 100 km/h potrebuje le 8,5 sekunde. Brez prestavljanja, brez pojemka - enostavno speljete in občutite, kako vam dinamika avtomobila požene kri po žilah.

Elektronsko generiran zvok motorja

Avto z novim zvokom

Glasnost delovanja je pri električnih avtomobilih povsem odvisna od posameznega vozila. Da bi bila v cestnem prometu zagotovljena kar najvišja raven varnosti, je ID.4 do hitrosti 30 km/h za potnike izredno tih, za okolico pa nekoliko glasnejši. Pešci ga tako lahko zaznajo hitreje. Futuristična kompozicija poudarja njegovo vizionarsko identiteto in obenem služi kot umetno generiran zvok motorja, s katerim pešci in kolesarji prej slišijo električni pogon, ki je sicer domala neslišen.

Toplotna črpalka

Energijsko učinkovito: toplotna črpalka v ID.4

V novem, popolnoma električnem ID.4 opcijska toplotna črpalka omogoča energijsko učinkovito ogrevanje notranjosti. 

Več informacij

Tehnični podatki izvedb ID.4

ID.4: Navečja 30-minutna moč, največja polnilna moč, kapaciteta baterije in doseg (WLTP) v primerjavi.

Tehnični podatki ID.4 Pro Performance
Največja moč 150 kW / 204 KM
Navečja 30-minutna moč 70 kW / 95 KM
Največja polnilna moč AC / DC 11 / 135 kW
Kapaciteta baterije 77 kWh
Doseg (WLTP) 389 - 530 km
Tehnični podatki ID.4 Pro 4MOTION
Največja moč 195 kW / 265 KM
Navečja 30-minutna moč 77 kW / 105 KM
Največja polnilna moč AC / DC 11 / 135 kW
Kapaciteta baterije 77 kWh
Doseg (WLTP) 381 - 511 km
Tehnični podatki ID.4 GTX 4MOTION
Največja moč 220 kW / 299 KM
Navečja 30-minutna moč 77 kW / 105 KM
Največja polnilna moč AC / DC 11 / 135 kW
Kapaciteta baterije 77 kWh
Doseg (WLTP) 381 - 496 km

Dizajn

Zunanjost

Funkcionalnost v svoji najlepši obliki

Urbani SUV z osupljivim dizajnom in obračalnim krogom malih avtomobilov: ID.4 ponazarja, kako privlačna je lahko električna mobilnost. Z oblikovno dovršenimi 19-palčnimi platišči ali opcijskimi aluminijastimi platišči v velikosti od 19 do 21 palcev, strešnimi letvami za dodatno prtljago, integriranimi vratnimi kljukami za boljšo aerodinamiko, izrazito tridimenzionalno oblikovanimi zadnjimi LED-lučmi z dinamičnimi smerniki (dodatna oprema) in s še eno nadvse privlačno posebnostjo: opcijsko svetlobno letvijo, ki se tako spredaj kot tudi zadaj steka proti novemu logotipu znamke Volkswagen.

 

Notranjost

Notranjost, kot je še ne poznate

Notranjost novega ID.4 je izjemno prostorna in premišljeno zasnovana, zato se boste skupaj s svojo družino v njej takoj počutili prijetno. Že ob vstopanju boste opazili, da ponuja obilo prostora za noge, navdušili pa vas bodo tudi prilagodljiva sredinska konzola in udobni sedeži, po želji z električnim nastavljanjem in pomnilniško funkcijo. Na sredini armaturne plošče kraljuje velik zaslon na dotik, ki meri do 30,5 cm (12 palcev), posebnost večfunkcijskega volana pa so upravljanje na dotik in kot tresljaj zaznavni odzivi ob aktiviranju funkcij. Ambientna osvetlitev z različnimi barvami poudarja salonski značaj notranjosti. In ker v ponudbi ne manjka niti opcijsko panoramsko strešno okno, bo vožnja še posebej prijetna in sproščena. 

Ambientna osvetlitev

Prava osvetlitev za domala vsako razpoloženje

Naj vaš ID.4 dobi izrazitejšo osebno noto. Izberite eno od desetih serijskih barv (opcijsko jih je na voljo 30) in poskrbite za prijetno osvetlitev notranjosti. Pritajena svetloba med drugim osvetljuje armaturno ploščo, predal za telefon in vrata. Hladni ali topli barvni toni? Odločitev je vaša.

Pozdrav

Pozdravi vas kot prijatelj

ID.4 vas lahko prepozna. Če je opremljen z opcijskim sistemom za zaklepanje in zagon brez ključa Keyless Access in se mu približate s svojim avtomobilskim ključem, vas pozdravi z vklopom opcijskih matričnih LED-žarometov IQ.LIGHT. Ponoči se za nadvse praktično rešitev izkažeta funkciji Leaving Home in Coming Home, ki vam s svetlobno projekcijo osvetlita pot do vozila oz. do hišnih vrat. Interaktivni sistem ID. Light vas pozdravi v notranjosti, preden se ob zagonu oglasi tih zvok, ki še dodatno spodbudi občutek vznemirljivega pričakovanja. Ko prispete na cilj, se ID.4 poslovi od vas s svetlobnim znakom in zvočnim signalom.

 

Barvni koncept

Preprosto edinstven

Novi ID.4 vam z opcijskim zunanjim paketom Style ponuja možnost, da še bolj zablestite s svojo zunanjostjo. Barva, ki jo boste izbrali iz palete opcijskih kovinskih lakov, bo v kombinaciji s črno streho ter srebrnim strešnim okvirom in srebrnim C-stebričkom prišla še posebej lepo do izraza. To je barvni koncept, ki se poigrava s kontrasti. Tako kot tudi ID.4 sam.

Udobje

Panoramsko strešno okno

Nebeški razgled

Opcijsko panoramsko strešno okno je z veliko stekleno površino, ki se razteza domala prek celotne širine strehe, že samo po sebi pravi magnet za oči. A nekaj vam bo pričaralo še širši nasmeh na obrazu: čudovit razgled proti nebu. Steklo strešnega okna je tonirano, kar v notranjosti vedno zagotavlja prijetno temperaturo. Pred neposrednimi sončnimi žarki se poleg tega lahko zaščitite s senčnim rolojem, ki ga lahko na primer nadvse udobno upravljate z glasovnimi ukazi.2 Samo rečete "Hello ID., show me the stars" in rolo se odpre.

 

Projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti

Inovativna navigacija

V novem ID.4 boste zlahka ohranjali nadzor nad vsem, kar je pomembno. Opcijski projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti projicira pomembne informacije na vetrobransko steklo v voznikovo neposredno vidno polje. Med vodenjem do cilja so zaradi tehnologije obogatene resničnosti navigacijski napotki vidni na cestišču natanko tam, kjer morate peljati naravnosti oz. zaviti. Vožnja je tako lahko še bolj sproščena, ne da bi morali odvračati pogled s ceste.

Glasovno upravljanje

Recite svojemu ID.4 "Hello"

Naj med vožnjo ne odvračajo vaše pozornosti najrazličnejši gumbi in tipke. Ostanite osredotočeni na cesto in npr. radio, opcijski navigacijski sistem ali svoj telefon upravljajte z glasovnimi ukazi.2 Recite preprosto "Hello ID." in sistem vas bo razumel.

 

Keyless Access

Udobno vstopanje

Če je ID.4 opremljen z opcijskim sistemom Keyless Access, lahko prepozna avtomobilski ključ v vašem žepu in se odklene, ko se z roko približate vratni kljuki. Z opcijsko funkcijo Easy Open & Close zadošča že, da z nogo naredite gib pod zadkom vozila in električni pokrov prtljažnika se avtomatsko odpre ali zapre. Več kot očitno je torej, da z inovativnimi tehnologijami marsikaj postane lažje.

Priprava za vlečno kljuko

Pripravljen na najrazličnejše transportne naloge

Za svoj hobi potrebujete veliko opreme? Je vaš poklicni vsakdan neločljivo povezan z najrazličnejšimi transportnimi nalogami? ID.4 je kos tudi takšnim izzivom: priprava za vlečno kljuko je zasnovana za vlečne obremenitve do 750 kg (prikolica brez zavor) oz. 1.000 kg1 (prikolica z zavorami). Kadar vlečne kljuke ne potrebujete, jo lahko v le nekaj potezah pospravite pod odbijač, kjer je povsem neopazna.

 

ID.4 izvedbe

Posamezne izvedbe modela ID.4 se razlikujejo po obsegu serijske opreme, različici motorja ter oblikovnih elementih, za vsakogar se najde nekaj. Tukaj poiščite pravo linijo opreme zase.

Pro Performance
Od 51.990,-
Pro 4Motion
Od 54.941,-
GTX
Od 61.391,-
Pro Performance
Od 51.990,-
Pro 4Motion
Od 54.941,-
GTX
Od 61.391,-

Pro Performance

150 kW
(204 KM)
icon-info
power-system-performance
Največja moč elektromotorja (največja uporabna moč)
power-average-big
Največja nazivna moč električnega pogonskega sklopa (največja moč, ki jo je mogoče priklicati za največ 30 sekund)
power-average-big
70 kW
(95 KM)
Avtomatski menjalnik
Elektro
Poraba električne energije: 16,5 kWh/100km
Emisije CO₂: 0 g/km
 • Kapaciteta baterije 77 kWh
 • Doseg (po WLTP) do 522 km
 • Moč polnjenja baterije z izmeničnim tokom (AC) do 11 kW
 • Moč polnjenja baterije z enosmernim tokom (DC) do 135 kW
 • 19'' jeklena platišča
 • Asistenca Lane Assist
 • Klimatska naprava Air Care Climatronic
 • LED žarometi
 • Navigacijski sistem Discover Pro
 • Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC
 • Telefonski vmesnik Comfort s funkcijo indukcijskega polnjenja
 • 4 letno jamstvo
Konfiguriraj

Pro 4Motion

195 kW
(265 KM)
icon-info
power-system-performance
Največja moč elektromotorja (največja uporabna moč)
power-average-big
Največja nazivna moč električnega pogonskega sklopa (največja moč, ki jo je mogoče priklicati za največ 30 sekund)
power-average-big
77 kW
(105 KM)
Avtomatski menjalnik
Elektro
Poraba električne energije: 17,1 kWh/100km
Emisije CO₂: 0 g/km
 • Kapaciteta baterije 77 kWh
 • Doseg (po WLTP) do 511 km
 • Moč polnjenja baterije z izmeničnim tokom (AC) do 11 kW
 • Moč polnjenja baterije z enosmernim tokom (DC) do 135 kW)
 • 19'' jeklena platišča
 • Asistenca Lane Assist
 • Dvomotorni štirikolesni pogon
 • Klimatska naprava Air Care Climatronic
 • LED žarometi
 • Navigacijski sistem Discover Pro
 • Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC
 • Telefonski vmesnik Comfort s funkcijo indukcijskega polnjenja
 • 4 letno jamstvo
Konfiguriraj

GTX

220 kW
(299 KM)
icon-info
power-system-performance
Največja moč elektromotorja (največja uporabna moč)
power-average-big
Največja nazivna moč električnega pogonskega sklopa (največja moč, ki jo je mogoče priklicati za največ 30 sekund)
power-average-big
77 kW
(105 KM)
Avtomatski menjalnik
Elektro
Poraba električne energije: 17,5 kWh/100km
Emisije CO₂: 0 g/km
 • Kapaciteta baterije 77 kWh
 • Doseg (po WLTP) do 480 km
 • Moč polnjenja baterije z izmeničnim tokom (AC) do 11 kW
 • Moč polnjenja baterije z enosmernim tokom (DC) do 135 kW
 • Aluminijasta platišča Ystad 20"
 • Ambientna osvetlitev, 30 barvna
 • Dvomotorni štirikolesni pogon
 • Matrični LED žarometi
 • Navigacijski sistem Discover Pro
 • Odbijača v športnem dizajnu
 • Telefonski vmesnik Comfort s funkcijo indukcijskega polnjenja
 • Usnjen večfunkcijski volan, ogrevan in občutljiv na dotik
 • 4 letno jamstvo
Konfiguriraj

Prijava na testno vožnjo Želite ID.4 spoznati v živo?

Sporočite nam želeni termin za testno vožnjo in izbrani trgovec vas bo kontaktiral in poskrbel za vse.

Še več o ID.4

ID.4 navduši s svojim inteligentnim, naprednim videzom – voznika, sovoznika in gledalce.

Oprema ID.4

IQ.DRIVE

Nazaj na pregled

IQ.DRIVE

Povezljivost

Nazaj na pregled

Infotainment

Nazaj na pregled

Nižji stroški vzdrževanja Servis električnih vozil

Na tej strani boste našli koristne informacije o vzdrževanju in servisiranju vašega ID.4. Tukaj lahko izveste, kdaj morate na servis ali preberite več o obsegu vzdrževalnih del.

Njegovih 5 zvezdic skrbi za vašo varnost.

Na testu Euro NCAP potekajo najzahtevnejši preizkusi novih vozil, kjer je ID.4 te preizkuse opravil s 5 zvezdicami in s tem dosegel najvišjo oceno*. Tako sodi med najvarnejše avtomobile v svojem razredu.
Ocena zaščite potnikov za odrasle temelji na preizkusu, vključno s čelnim trkom, bočnim trkom in preizkusom udara. Na podlagi teh preizkusov trčenja in ocene ukrepov za zagotovitev čim hitrejšega reševanja je ID.4 suvereno dosegel 93% razpoložljivih točk glede na voznike in odrasle potnike.

Poleg odličnih rezultatov so pohvalili tudi bogat nabor varnostnih sistemov (asistenčnih sitemov), ki so pri ID.4 že v serijski opremi.

* Vir: Euro NCAP, več informacij na povezavi www.euroncap.com

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.