Naj Polo zasije v novem videzu.

Paket Style

Paket Style vključuje vrhunske oblikovalske elemente, ki ne poskrbijo le za dovršen športni videz, temveč tudi za dodatno mero udobja. Športni sedeži z ledveno oporo imajo prevleke iz kombinacije umetnega usnja v karbonskem videzu in tkanine ter so zelo udobni, vzorec pa poskrbi za trendovski videz. Ubrani in sodobni videz je zaokrožen s temno stropno oblogo, predpražniki spredaj in zadaj ter sijajno lakiranimi dekorativnimi elementi v temni železovi barvi. Paket Style za Polo je opcijsko na voljo za izvedbe Life, Style in R-Line.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen