Meni
Zapri meni
Zapri

Od malih avtomobilov do Golfovega razreda: Kompaktni modeli

Volkswagen pripisuje razredu kombilimuzin zelo velik pomen. To seveda ni presenetljivo, kajti avtomobil, ki je Golfovemu razredu dal svoje ime, je sinonim za brezčasno estetiko, kakovost, vrednost, eleganco in karizmo. Seveda pa tudi njegovi manjši bratje izpolnjujejo visoke zahteve kupcev − kot 2- in tudi kot 4-vratne različice.

Polo

Avto z močnim značajem

Zadku modela Polo dajejo pečat izraziti robovi, čiste linije in kompaktna oblika. Zadnje luči, odsevnika in celo nosilec za registrsko tablico so privlačne posebnosti zadnjega dela, zaradi katerih Polo pritegne marsikateri pogled. Pri tem je z ostro začrtano ramensko linijo in poudarjenim sprednjim delom Polo videti daljši, hkrati pa ohranja kompaktno zasnovo. Detajli, kot so markantni zunanji ogledali v barvi vozila z integriranim smernikom in usmernik zraka nad zadnjim steklom, poudarjajo dinamiko in agilnost vozila.

Golf 8

Dovršena, brezčasna eleganca

Golf je predstavil povsem novo dimenzijo oblikovanja: postal je bolj markanten, bolj športen in bolj aerodinamičen, a je kljub temu ostal zvest samemu sebi. Karoserija s sodobnimi proporcionalnimi razmerji in manjšo višino na zunanji dolžini 4,28 m zrcali izrazito športnost in moč. Značilna silhueta z markantnim C-stebričkom, daljšo medosno razdaljo, krajšima previsoma in natančnimi linijami daje vozilu novo, brezčasno elegantno dinamiko.

Novi Golf

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen