Poudarite atletski značaj svojega Pola.

Paket R-Line Plus

Markantne oblike in dinamičen dizajn - z opcijskim paketom R-Line Plus poudarite značilne poteze Pola. Črni hrapavi mreža hladilnika in mreža odprtine za zajemanje zraka ter črne razširitve pragov zagotavljajo mogočen videz vozila. Odprtine za zajemanje zraka in sprednji odbijač s C-signaturo v dizajnu R-Line se popolnoma ujemajo s športno podobo vozila. Pozornost pritegnejo tudi ploščici na sprednjem delu bokov in mreža hladilnika z logotipom R-Line. Pridih edinstvenosti dajeta športni difuzor s kromiranimi letvami in zadnji usmernik zraka v visokosijajni črni barvi. S 16-palčnimi aluminijastimi platišči Las Minas pa bo Polo naredil še večji vtis.

Že pri vstopu v vozilo bodo vašo pozornost pritegnile dinamično-športne podrobnosti: od markantnih aluminijastih vstopnih letev z logotipom R-Line, dekorativnih elementov v temni železovi kovinski barvi pa vse do stropne obloge v črni barvi, ambientne osvetlitve in infotainment sistema z logotipom R-Line na začetni zaslonski sliki. Športno-komfortna sprednja sedeža z logotipom R-Line in tekstilne sedežne prevleke Dessin Carbon Flag ter notranji deli sedežnih stranic iz mikrovlaken San Remo poudarijo športno noto v notranjosti Pola in vozilu dajejo pridih trendovske elegance. Pri tem izstopajo okrasni šivi v kristalno sivi barvi, ki poleg sedežev krasijo tudi manšeto prestavne ročice na volanu in na tekstilnih predpražnikih. Kot navdih za pedali iz krtačenega legiranega jekla je služil avtomotošport. Del opreme R-Line Plus je poleg tega večfunkcijski usnjeni volan z logotipom R-Line in prestavnima tipkama, če se odločite za menjalnik DSG.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen