Meni
Zapri meni
Zapri

Volkswagen aplikacije

Prenesite svet Volkswagna na svojo mobilno napravo in se povežite z našo široko paleto tem, povezanih z vašo mobilnostjo. Naše brezplačne aplikacije vas informirajo, zabavajo in podpirajo v vsakdanjem življenju. To je Volkswagen, ki ga lahko vzamete s seboj.

Opomba: Če sledite povezavam do tukaj navedenih aplikacij, boste zapustili spletno stran Volkswagen AG. Volkswagen AG ne odgovarja za vsebino spletnih mest tretjih oseb.

Povezljivost

Naše aplikacije za povezljivost povežejo vaš pametni telefon z vašim vozilom Volkswagen in vam na prvi pogled nudijo več udobja ter številne pomembne storitve in funkcije. Preprosto vzemite svoje mobilne spletne storitve s seboj in pridite na cilj bolj sproščeni.

Aplikacija Volkswagen – digitalni spremljevalec za vaše vozilo Volkswagen

Aplikacija Volkswagen združuje celovito ponudbo povezljivosti storitev VW Connect, We Connect in Car-Net. Na enem mestu vam ponuja vse pomembne funkcije in storitve ter zagotavlja še več udobja. Preprosto jo prenesite zdaj.

Volkswagen Media Control

Z aplikacijo Volkswagen Media Control za operacijska sistema Android in iOS lahko v izbiro razvedrilnega programa vključite tudi sopotnike. Ti namreč lahko prek pametnega telefona ali tablice na daljavo upravljajo infotainment sistem Discover Pro ali Discover Media. Tako lahko udobno izbirajo glasbene posnetke ali iz imenika prenašajo navigacijske cilje - celo z zadnjih sedežev.

Prenesite iz trgovine App Store

Prenesite iz trgovine Google Play

Touareg Park Assist Pro

Parkirno asistenca Park Assist Pro vam med vožnjo pove, ali je zaznano parkirno mesto dovolj veliko. Nato vam lahko celo pomaga pri parkiranju* - vi morate le nadzorovati postopek in po potrebi poseči v upravljanje vozila. Na bočnih parkirnih mestih lahko tudi samodejno odparkira vozilo.* Poleg tega vam lahko pomaga, kadar se vam parkirni manever ponesreči, in namesto vas zaključi postopek parkiranja.* 

Park Assist Pro vam poleg tega omogoča, da postopek parkiranja ali odparkiranja krmilite s svojega pametnega telefona. Za to si morate na pametni telefon naložiti aplikacijo Park Assist Pro. Ko vaš Volkswagen najde primerno parkirno mesto, lahko izstopite in od zunaj prek pametnega telefona zaženete postopek parkiranja.* Vozilo lahko tudi odparkirate na daljavo, tako da vam vanj ni treba vstopati na utesnjenem parkirnem mestu.

 

Prenesite aplikacijo iz trgovine App Store

Prenesite aplikacijo iz trgovine Google Play 

 

*V okviru sistemskih omejitev. Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti, da mora vozilo voziti preudarno.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen