Meni
Zapri meni
Zapri

Originalni deli Volkswagen®

Varnost, kakovost in popolna prilagojenost za vaš Volkswagen.

Originalni zamenljivi deli Volkswagen

Visoka kakovost z nižjimi stroški

Okolju prijazni postopek obnove delov dosega serijsko kakovost, ob tem pa so obnovljeni deli do 50 odstotkov cenejši od primerljivih novih delov. Popravila so tako predvsem pri starejših vozilih cenovno ugodnejša.

Volkswagen je tudi pri recikliranju in obnavljanju rabljenih delov številka ena. Kar se je pred desetletji začelo s posameznimi valji, črpalkami za gorivo in uplinjači za prvega Hrošča, je danes najobširnejši program povratnega prevzema rabljenih produktov v vsej avtomobilski zgodovini.

Pri tem so za nas ključnega pomena obnova, ki dosega serijski izdelavi enakovredno kakovost, gospodarnost in okolju prijazen proces. Naši postopki obdelave zagotavljajo optimalno funkcionalnost in varnost. Ob tem so usklajeni z razvojem v sklopu serijske izdelave. Kupci se lahko veselijo dejstva, da so originalni obnovljeni deli ob enaki kakovosti do 40 odstotkov cenejši od primerljivih novih delov.

Prednosti

 

Nižji stroški, enaka kakovost
Volkswagnovi originalni obnovljeni deli so del ponudbe proizvajalca vozila. To pomeni, da temeljijo na enaki strokovni podkovanosti in se ponašajo z enako kakovostjo kot primerljivi novi deli svetovne znamke Volkswagen. Na voljo vam je široka ponudba kakovostnih in cenovno ugodnih obnovljenih delov.

Krajši čakalni časi
Volkswagnovi originalni obnovljeni deli omogočajo skrajšanje časov popravil, zato je vgradnja cenejša. Zaradi popolnega prileganja si boste prihranili dodatne stroške za naknadne spremembe oz. dodatne obiske servisne delavnice.

Prihranki z uporabo obnovljenih delov
Prihranek pri obnovljenih delih v primerjavi z novimi deli pri večini postavk znaša do 50 odstotkov, ker tovarna stari del vzame nazaj. In ker obnavljamo predvsem večje komponente, npr. agregate, se proizvodni stroški občutno zmanjšajo v vašo korist.

Visoka kakovost, visoka varnost
Volkswagnovi originalni obnovljeni deli so industrijsko obnovljeni in tovarniško preverjeni glede kakovosti, prileganja in delovanja. Tako so s tehničnega vidika kot novi in identični originalnim delom. S tem so zagotovljene kakovost, varnost in dolga življenjska doba.

Garancija kot pri novih delih
Obnovljeni agregati in deli so enako dobri kot novi deli. Zaradi visokih standardov kakovosti, ki jih morajo izpolnjevati Volkswagnovi originalni obnovljeni deli, lahko nudimo enako garancijo kot za nove dele. Enako velja za popravila.

Ohranjanje vrednosti zvišuje ceno pri nadaljnji prodaji
Volkswagnovi originalni obnovljeni deli so s tehničnega vidika kot novi. Podaljšujejo življenjsko dobo vozila, poleg tega pa zvišujejo njegovo vrednost pri nadaljnji prodaji. Tehnična raven popravljenega vozila se po vgradnji originalnega obnovljenega dela lahko celo zviša, saj se tehnične novosti iz serijske izdelave prenašajo tudi na proces obnavljanja delov.

Zagotovljena dobava
Na zalogi imamo okoli 13.000 obnovljenih delov, zato hitro lahko poskrbimo za popravilo tudi pri starejših modelih vozil. Volkswagnovi originalni deli in Volkswagnovi originalni obnovljeni deli zagotavljajo mobilnost do 15 let po zaključku serijske izdelave posameznega modela.

V dobrobit okolja
Naš program obnavljanja delov aktivno prispeva k varovanju okolja. Doslej smo ponovno uporabili na milijone ton dragocenih surovin in prihranili ogromne količine energije in emisij: količina jekla, ki smo ga prihranili z obnovo 7,7 milijona motorjev (pribl. 350.000 ton), zadostuje za izgradnjo 50 Eifflovih stolpov ali 162 mostov Golden Gate.

Tehnologija

 

Za raven kakovosti veljajo enaki standardi kot za serijsko izdelavo novih delov. Tehnične spremembe, ki so rezultat nenehnih raziskav in razvoja, se s področja izdelave novih delov nemudoma prenesejo tudi na področje obnove delov. Kupci tako prejmejo obnovljene dele, ki so na najvišji tehnični ravni. Obnovljen izdelek se ponaša s kakovostjo novega dela in je zato v enaki meri upravičen do garancije. Cena pa je lahko nižja za vse do 50 odstotkov.

Nadomestni deli za starodobnike Volkswagen

Od Hrošča do Corrada: z našimi nadomestnimi deli za starodobnike bo tudi vaš stari Volkswagen ostal originalen.

Iščete nadomestne dele za vašega starodobnika?

Povprašajte servisnega partnerja Volkswagen: v ponudbi je več kot 60.000 različnih artiklov, ki jih lahko preprosto naročite in prevzamete pri servisnem partnerju. Veselimo se vašega obiska. Z veseljem vam bomo pomagali.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen