Meni
Zapri meni
Zapri

Dobrodošli pri storitvah povezljivosti podjetja Volkswagen

 

Kaj je povezljivost?

S ponudbami povezljivosti podjetja Volkswagen digitalizacija najde pot do vašega Volkswagna in vam zagotavlja več udobja, varnosti in zabave. S priključitvijo vašega vozila na internet prejmete prometne informacije v realnem času, opomnike o naslednjem servisnem intervalu, storitve pretakanja in spletni radio ali hitro pomoč v primeru okvare.

Prosimo upoštevajte, da so razpoložljivost in zahteve posameznih funkcij odvisne od izbrane storitve. 

We Connect

Naslednja generacija mobilnih spletnih storitev. V vseh vozilih, pripravljenih za We Connect1, kot so Golf, Passat, T-Roc Cabrio in številni drugi aktualni Volkswagnovi novi avtomobili iz modelnega leta 2021, ste po želji lahko povezani s spletom. Zahvaljujoč trajno nameščeni kartici eSIM je vaš Volkswagen že od začetka povezan s spletom.

Več o storitvi We Connect

Registracija in prijava

Car‑Net

Z mobilnimi spletnimi storitvami Car-Net3) boste hitreje prišli do cilja in boste najboljše obveščeni. Prometne informacije v realnem času, prosta parkirna mesta in cene bencinskih servisov, vse to je vključeno v navigacijo z Car-Net "Guide & Inform".
Vaš pametni telefon kot daljinski upravljalnik, s Car-Net »Security & Service« se vrata in prtljažnik lahko preprosto zaklenejo in odklenejo, preko aplikacije We Connect. 

Izvedite več

Registracija in prijava

 

App-Connect 

Razširite vašo kabino - vaše izbrane aplikacije pametnega telefona prenese na zaslon na dotik vašega infotainment sistema. Apple CarPlay, Android Auto od Google in MirrorLink - vse tri inovativne tehnologije so vam na voljo in ponujajo dodatne uporabne in zabavne funkcije.4)

Izvedite več 

Katere storitve so vam na voljo?

Je vaš Volkswagen opremljen z We Connect ali Car-Net? Tu dobite prvi nezavezujoč vpogled v to, katere mobilne spletne storitve so na voljo v vozilu po vaši izbiri.  

Preverite zdaj

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen