Meni
Zapri meni
Zapri

Povezljivostne & mobilnostne storitve

Odkrijte našo digitalno platformo, ki združuje vse spletne storitve in aplikacije. Povežite se z digitalnim svetom Volkswagen, da bo vaša individualna mobilnost lažja, bolj trajnostna in privlačnejša.

Povezljivost

Storitve VW Connect1, We Connect1 in Car-Net2 povežejo vaše vozilo z internetom. Tako v skoraj realnem času prejmete prometne informacije, poiščete bencinsko črpalko ali brezplačne polnilne postaje na svojem območju in dobite številne druge funkcije za udobje in razvedrilo v vozilu. Od zdaj naprej ste povezani s svojim vozilom Volkswagen - bodisi na cesti, v pisarni ali na kavču. Odkrijte naše ponudbe povezljivosti.3

Več o povezljivosti

Preprosto napolnite z elektriko - z We Charge

We Charge je pametna storitev, s katero lahko udobno polnite model vozila ID. doma in po vsej Evropi. We Charge vam ponuja različne tarife glede na vaše potrebe, prikaže bližnje polnilne postaje, pomaga pri načrtovanju poti in poenostavi plačevanje.

Izvedite več o storitvi We Charge

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen