Več prostora za vaše udobje.

Notranjost

Vaša varnost je na prvem mestu: Polo vam to zagotavlja že v osnovni izvedbi. Serijski sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili in funkcijo zaznavanja pešcev lahko zazna kritično zmanjšanje varnostne razdalje ter pomaga skrajšati zavorno pot. Z varnostnimi blazinami za glavo je tako sprednjim kot tudi zadnjim potnikom v primeru trčenja zagotovljena boljša zaščita glave. Med vožnjo za odličen zvok pri poslušanju glasbe in za pravo temperaturo v vseh letnih časih skrbita radio Composition Media in klimatska naprava Climatronic, ki sta na voljo serijsko. Tudi sredinski naslon za roke spredaj ter usnjen večfunkcijski volan sta izjemno udobna in priročna.

Imate veliko prtljage? V novem Polu je dovolj prostora tudi za prtljago in se ponaša s serijskim ravnim prtljažnim dnom. Z asimetrično deljivim naslonjalom zadnjih sedežev lahko prtljažni prostor povečate in vanj še lažje pospravite dolge predmete ali večje nakupe.
Polo Style se ponaša z enkratnim udobjem in dovršenim slogom, na primer s sijajnimi dekorativnimi elementi v temni železovi kovinski barvi ali svilnato srebrni barvi.

Pokažite se v najboljši luči.

Ambientna osvetlitev

Med nočno vožnjo vam ni treba sedeti v temi. Serijska ambientna osvetlitev v izvedbi Style v notranjosti vozila pričara prijetno vzdušje s svetlobnimi poudarki: stropna obloga, spodnji rob armaturne plošče, sprednji prostor za noge, barvni dekorativni elementi v vratih in sprednji predal (opcijsko z indukcijskim polnjenjem) so poudarjeni z elegantnim belim svetlobnim pasom.

 

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen