Meni
Zapri meni
Zapri

Tehnologija in razvoj

Seznanite se z inovativnimi tehnologijami Volkswagnove električne mobilnosti in spoznajte platformo, na kateri bodo zasnovani vsi prihodnji modeli z oznako ID.: modularno platformo za električna vozila oz. MEB.

Razvita povsem na novo: modularna platforma za električna vozila (MEB)

Naj gre za mestni avto, SUV ali enoprostorca - MEB je enotna avtomobilska platforma, ki je posebej prilagojena za električna vozila. Tukaj lahko izveste, zakaj ta platforma omogoča večjo fleksibilnost, večji doseg ter več prostora za voznika, sopotnike in prtljago.

Srce električne mobilnosti: baterijski sistem za družino ID.

Srce platforme MEB predstavlja naš baterijski sistem z možnostjo hitrega polnjenja, ki je integriran v dno vozila, kjer zavzema malo prostora, in ki zagotavlja dinamično udobje vožnje. Tukaj lahko izveste vse o tehnologiji, vzdrževanju, upravljanju polnjenja in varnosti naših visokonapetostnih baterij.

Inovativne tehnologije za večje udobje in večji doseg

Električna mobilnost mora biti ne le učinkovita, ampak tudi funkcionalna - in to za veliko let in veliko kilometrov. Zato stalno razvijamo nove tehnologije za optimizacijo posameznih komponent, ki prispevajo k večji sproščenosti v vašem vsakdanjiku.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen