Meni
Zapri meni
Zapri

Pnevmatike in platišča Zimski kompleti koles

Originalno iz Volkswagna

Kompleti koles iz dopolnilne opreme Volkswagen se ujemajo z vsakim modelom Volkswagen. 

Na podlagi dolgoletnih izkušenj naši razvijalci pripravijo optimalno kombinacijo platišč in pnevmatik za vsak tip vozil in zagotovijo, da izpolnjujejo visoke Volkswagnove standarde glede kakovosti in varnosti. Pri tem se osredotočajo na preverjanje tehničnih vidikov - poleg obremenitve osi se upoštevajo tudi različice motorja in dimenzije zavor.

Katalog zimskih kompletov koles Volkswagen

 

Prelistajte aktualni katalog zimskih kompletov koles ter izberite najboljše za vaš Volkswagen.

Akcija 3 + 1 za zimski komplet koles

Opremite vaše vozilo z novim zimskim kompletom koles Volkswagen in izkoristite akcijo 3 + 1, kjer vam ob nakupu originalnega kompleta koles Volkswagen četrto kolo v kompletu podarimo.

Dodatne informacije o omenjeni akcijski ponudbi najdete v aktualnem katalogu in pri pooblaščenem servisnem partnerju Volkswagen.

Največja varnost zahvaljujoč visokokakovostnim zimskim pnevmatikam

  • Dober oprijem na zimskih cestah: profil zimskih pnevmatik odvaja vodo in zagotavlja boljšo bočno stabilnost.
  • Večja varnost pri vožnji: oprijem in krajše zavorne poti pod 7 °C - ne glede na to ali sneži ali dežuje.
  • Boljši oprijema na ledu in snegu: zmes tekalne plasti, profil in profilne lamele so idealno prilagojeni zimskim razmeram.

Originalne snežne verige Snox Volkswagen

Nova Volkswagnova originalna snežna veriga Snox omogoča nemoten tek koles po snežni podlagi in udobje med vožnjo. Sistem Snox popolnoma samodejno uravnava optimalno napetost snežnih verig.

Primerno za različne modele, na primer: Golf, Passat, T-Cross, Touran.

Primerno za naslednje dimenzije pnevmatik: 195/65 R15, 195/60 R16,205/55 R16, 205/50 R17, 215/45 R17, itd. 

Kat. št. 000091387BH

 

Priprava vozila na zimo

Zaupajte pregled vašega vozila našim serviserjem na pooblaščenem servisu Volkswagen, ki vam hitro in strokovno pripravijo vozilo na zimo. Poleg menjave pnevmatik preverijo delovanje akumulatorja, zavor in svetil ter nivo tekočin.

Za več informacij o servisnih storitvah kontaktirajte izbran pooblaščen servis Volkswagen in se dogovorite za termin obiska.

Dopolnilna oprema za zimsko sezono

Zimski čistilni set Volkswagen

Čistilni set je namenjen za zaščito in nego vozila v zimskem obdobju. Set vsebuje: strgalo za led, odmrzovalec stekel (500 ml), sredstvo za nego gume (75 ml) in čistilo za stekla do -20 °C (500 ml).

Kat. št. 000096352L

Originalna torbe za pnevmatike Volkswagen

Torbe so namenjene za transport in shranjevanje pnevmatik. Narejene so iz visokokakovostnega in trpežnega poliestra.

Za pnevmatike do 18 palcev: Kat. št. 000073900

Za pnevmatike do 21 palcev: Kat. št. 000073900E 

Izdelki so na voljo v pooblaščeni servisni mreži Volkswagen v Sloveniji. Ponudba velja do 31. 12. 2023 oz. do razprodaje zalog. Zaradi stalnega izpopolnjevanje prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne ali tehnične narave. Fotografije so simbolične. Dodatna priprava in montaža nista vključeni v ceno. Prikaz ustreznosti platišč glede na model vozila služi kot groba orientacija. Vsa platišča in pnevmatike, ki niso navedene na potrdilu o skladnosti vozila ali COC dokumentu, se smatrajo kot predelava vozila in jih je potrebno vpisati v potrdilo o skladnosti vozila med predelave.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen