Meni
Zapri meni
Zapri

Svet povezanih možnosti za modele ID.

Dobrodošli v spletnih storitvah za vaše vozilo ID.

VW Connect oz. We Connect pomeni izogibanje prometnim zastojem na poti domov zahvaljujoč spletnim prometnim informacijam. Ob zajtrku ogrejte notranjost, odkrijte nove priljubljene radijske postaje na spletnem radiu vozila in poslušajte epizode poddaj. Kratko: Mi povzdignemo digitalne možnosti v vašem modelu ID. na novo raven. S številnimi pametnimi vsakodnevnimi pomočniki, ki so vam glede na premo na voljo od programske opreme ID. 3.0 naprej z We Connect in od programske opreme ID. 4.0 naprej z VW Connect.1 Z aplikacijo Volkswagen lahko svoje vozilo enostavno povežete s svojim pametnim telefonom in dostopate do določenih funkcij vozila ali statusa vozila - tudi ko niste v svojem vozilu Volkswagen.

Ali je vaš model vozila ID. pripravljen za VW Connect/VW Connect Plus ali We Connect/We Connect Plus, izveste tukaj s preverjanjem združljivosti.

Vse spletne storitve za vaše vozilo ID. na enem mestu

Vsak junak ima svoje pomočnike. In s spletnimi storitvami VW Connect oz. We Connect za vaše vozilo ID. jih imate kar nekaj. Ugotovite, katere storitve so najprimernejše za vaše vsakdanje življenje in katere zahteve morajo biti izpolnjene. Tu lahko na enem mestu vidite vse storitve in možnosti za vaše vozilo ID.

Izvedite več o spletnih storitvah za vaše vozilo ID.

Tako aktivirate in uporabljate storitve VW Connect oz. We Connect za vaše vozilo ID.

Tukaj izveste, kako aktivirate svoje mobilne spletne storitve preko aplikacije Volkswagen za vaše vozilo ID.

Oglejte si navodila za aktiviranje

Registrirajte se zdaj in izkoristite vse prednosti

Za povezavo vašega vozila ID. s storitvami VW Connect in We Connect, se morate prijaviti s svojim uporabniškim računom Volkswagen ID. Preprosto uporabite spodnjo povezavo in kliknite »Prijava ali registracija«.

Registrirajte in prijavite se tukaj

Aplikacija Volkswagen – digitalni spremljevalec za vaše vozilo Volkswagen

Aplikacija Volkswagen združuje celovito ponudbo povezljivosti storitev VW Connect, We Connect in Car-Net. Na enem mestu vam ponuja vse pomembne funkcije in storitve ter zagotavlja še več udobja. Preprosto jo prenesite zdaj.

We Connect Start - povezljivost za ID. modele s programsko opremo ID. 2.4 ali starejšo

Če vaš model še nima vsaj programske opreme ID. 3.0, lahko uporabljate spletne prometne informacije, zabavo in oddaljene funkcije We Connect Start. Namreč, ponudba We Connect Start2 vas poveže z vašim vozilom ID. in vam ponuja številne uporabne prednosti. Katero različico programske opreme imate trenutno v vašem vozilu ID. preverite tako:
Odprite element menija »Nastavitev« v infotainment sistem sistemu vašega vozila ID. Nato se pomaknite do »Informacije o sistemu«. Različica vaše programske opreme ID. je prikazana v razdelku »Programska oprema ID.«. 

 

Več o We Connect Start

Dodatne funkcije v trgovini In-Car

Vaše vozilo ID. je dobro povezano. Uporabne digitalne izdelke lahko prenesete in aktivirate neposredno v svojem avtomobilu ali podaljšate obstoječe pogodbe. V spletni trgovini Volkswagen Connect Shop in v trgovini In-Car, neposredno na vašem infotainment sistemu, so prikazani vsi vaši izdelki, ki ustrezajo vašemu vozilu ID. Če gre za plačljiv produkt, je aktivacija možna takoj po prejemu plačila. Preprosto preverite splošne podatke in podatke o plačilu ter zaključite naročilo. Nova funkcija je na voljo že ob naslednjem zagonu električnega avtomobila s spletno povezavo.

VW Connect in We Connect za vaše vozilo Volkswagen

VW Connect in We Connect - zelo vznemirljivo tudi za neelektrična vozila Volkswagen.

Tudi z VW Connect in We Connect za neelektrična vozila Volkswagen lahko izbrane funkcije vozila upravljate in uporabljate preko pametnega telefona. Informacije o statusu in prometne informacije v skoraj realnem času, s katerimi boste čez dan bolj sproščeni.

 

Več o VW Connect in We Connect za vaše vozilo Volkswagen

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen