Meni
Zapri meni
Zapri

Za domala vsak izziv Karavani

Karavani znamke Volkswagen so resnično vsestranski. Prepričajo z udobjem in zmogljivostmi, obenem pa tudi z nizko porabo. Poleg tega ponujajo obilo prostora za športen dizajn, ki tako zunaj kot znotraj odraža dovršen slog in kakovost. Po privlačni zasnovi zunanjosti se seveda zgleduje tudi prilagodljiva notranjost vozila: sodobna arhitektura ustvarja prijetno vzdušje in potnike navdaja z blagodejnim občutkom prostornosti.

Golf Variant

Več Golfa kot kdajkoli prej.

Novi Golf Variant je vsestranski in dinamičen - tako kot vi! Na zunaj nezgrešljivo Variant, znotraj pa opremljen z vsemi digitalnimi možnostmi Golfa: digitaliziran in prilagodljiv.

 

Novo doživetje poslovnega razreda

Na uspeh vpliva več dejavnikov. Toda pogosto so ravno vsakdanje stvari tiste, ki imajo odločilen vpliv. Enako lahko rečemo za sproščen prihod do cilja - pa naj bo to poslovno kosilo ali otrokov nogometni trening. Novi Passat, ki bo v prihodnje na voljo le še v karavanski izvedbi Variant, vam zdaj ponuja še več prostora za dobro počutje. Navdušil vas bo s športnim dizajnom, visoko ravnjo udobja in inovativnimi tehnologijami.

Passat Variant

Passat Alltrack

Arteon Shooting Brake

Več prostora za eleganco in udobje.

Spredaj s široko mrežo hladilnika, elegantna strešna linija in impresivna prostornina prtljažnika - Arteon Shooting Brake s svojim inovativnim dizajnom dokazuje, da je mogoče združiti ekskluzivnost in praktičnost na visoki ravni.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen