Meni
Zapri meni
Zapri

Za domala vsak izziv Karavani

Karavani znamke Volkswagen so resnično vsestranski. Prepričajo z udobjem in zmogljivostmi, obenem pa tudi z nizko porabo. Poleg tega ponujajo obilo prostora za športen dizajn, ki tako zunaj kot znotraj odraža dovršen slog in kakovost. Po privlačni zasnovi zunanjosti se seveda zgleduje tudi prilagodljiva notranjost vozila: sodobna arhitektura ustvarja prijetno vzdušje in potnike navdaja z blagodejnim občutkom prostornosti.

Golf Variant

Več Golfa kot kdajkoli prej.

Novi Golf Variant je vsestranski in dinamičen - tako kot vi! Na zunaj nezgrešljivo Variant, znotraj pa opremljen z vsemi digitalnimi možnostmi Golfa: digitaliziran in prilagodljiv.

 

Passat Variant

Dizajn z visokimi cilji

Passat Variant je videti širok in zmogljiv. S svojo oblikovno zasnovo izžareva eleganco in dinamiko ter ponazarja, kako športna je lahko celovita funkcionalnost. Dolg, spuščen pokrov motornega prostora, kratka previsa, dolga medosna razdalja in markantna stranska linija mu dajejo izrazito dinamičen značaj in edinstveno suverenost. Za prepričljivo oblikovno zasnovo je Passat Variant prejel zlato priznanje iF gold award 2015 v kategoriji "Produkt", kar je ena najuglednejših nagrad v svetu oblikovanja.

Passat Variant

Passat Alltrack

Arteon Shooting Brake

Več prostora za eleganco in udobje.

Spredaj s široko mrežo hladilnika, elegantna strešna linija in impresivna prostornina prtljažnika - Arteon Shooting Brake s svojim inovativnim dizajnom dokazuje, da je mogoče združiti ekskluzivnost in praktičnost na visoki ravni.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen