Ponudba platišč za Polo – pustite se zapeljati.

Katera platišča so po vašem okusu? Osnovna izvedba Pola je tovarniško opremljena s 15-palčnimi jeklenimi platišči z okrasnimi pokrovi, v izvedbi Style pa s 15-palčnimi aluminijastimi platišči Salou. Izbira opcijskih aluminijastih platišč je pestra: elegantna 16-palčna platišča Las Minas, lakirana v adamantovo srebrni barvi, samozavestna in sodobna 16-palčna platišča Torsby s polirano, črno površino in ekskluzivno za Polo Style markantna 17-palčna platišča Pamplona s petimi dvojnimi kraki, lakirana v bleščeče srebrni barvi.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen