Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Sound – zvočni zapis nove mobilnosti

Družina ID. naznanja novo dobo mobilnosti – z dinamično, električno zmogljivostjo, inovativnim dizajnom in zdaj tudi: z generiranjem zvoka.

Zanesljivo edinstven

Volkswagen iz družine ID. lahko na ulici pri nizkih hitrostih zanesljivo prepoznate po edinstvenem zvoku, ki so ga snovalci poimenovali ID. Sound. Futuristična kompozicija poudarja vašo vizionarsko identiteto in obenem služi kot umetno generiran zvok motorja, s katerim pešci in kolesarji prej slišijo električni pogon, ki je sicer domala neslišen. Sistem za zvočno opozarjanje AVAS (angl. Acoustic Vehicle Alerting System) se aktivira ob speljevanju in deluje do hitrosti 30 km/h ter pri vzvratni vožnji. Slišen je tako v okolici vozila kot tudi v potniškem prostoru. 

"Zvok naših modelov ID. je vznemirljiv, nemoteč in vedno zlahka prepoznaven."

 

Jozef Kabaň
Vodja Volkswagnovega oblikovanja

Tako zveni prihodnost

Novi ID. Sound z večplastno zvočno sliko zrcali edinstveno dinamiko električne mobilnosti. Vas zanima, kako? Prisluhnite:

"Pri oblikovanju tega zvoka smo ostali zvesti tako znamki Volkswagen kot tudi značaju naše elektrificirane modelske palete - točno tako kot pri oblikovanju zunanje in notranje podobe vozila."

 

Thomas Ulbrich
Vodja razvoja pri Volkswagnu

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen