Meni
Zapri meni
Zapri

Jamstvo mobilnosti

Asistenca Volkswagen

Bodite brez skrbi na vaši poti.

Z vami smo na vsakem kilometru.

Vaša mobilnost je naš cilj. Tudi v primeru okvare ali nesreče in vožnje v tujini. Naše jamstvo mobilnosti, ki vam ga zagotavlja Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen poskrbi, da ste brezskrbno mobilni dan in noč, doma in v tujini.

Ko potrebujete pomoč, nas pokličite. 

Volkswagnova številka za klic v sili: 080 19 18
Klici iz tujine: +386 1 58 25 102

Želimo vam, da bi se vse poti končale varno in brez zapletov. Če pa ne bo šlo po načrtih, bomo priskočili na pomoč.

» Preberite vse podrobnosti in informacije o obsegu storitev

Storitve v primeru okvar in nezgod

Avtovleka

Če pomoči na kraju samem ni mogoče zagotoviti, zagotovimo brezplačno avtovleko do najbližjega servisnega partnerja Volkswagen.

Pomoč na kraju dogodka

V primeru okvare pomoč pride kar se da hitro. Težave pri zagonu, prazen rezervoar ali podobno: ponovna vzpostavitev pripravljenosti za vožnjo na kraju dogodka je brezplačna (v to niso vključeni stroški potrošnega materiala in nadomestnih delov).

Reševanje vozila po nezgodi

Po nezgodi poskrbimo tudi za reševanje vozila in prevzamemo stroške, vključno z vleko do najbližjega servisnega partnerja Volkswagen v višini do 500 EUR.

Pri tem so izvzeta dela, povezana z odstranjevanjem posledic nezgode in čiščenjem.

Podaljšano jamstvo Porsche Slovenija

Celovita skrb za popolno zadovoljstvo.

 

V podjetju PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. smo za vas pripravili program jamstvenih pogojev, s katerimi obljubljamo, da bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vozilom.

Poleg dvoletne garancije po Zakonu o varstvu potrošnikov vam nudimo program jamstev in storitev, ki je prilagojen vašim potrebam in s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali tudi do četrtega oziroma šestega leta starosti vašega vozila. 

Podrobne informacije najdete v brošuri Vrhunska mobilnost ter na spletni strani vrhunskaemobilnost.si.

Podaljšano jamstvo za lak in karoserijo

Poleg 2 letne garancije, PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. na področju Republike Slovenije, Evropskega gospodarskega prostora in Švice, zagotavlja podaljšano jamstvo za lak in karoserijo novih vozilih znamke Volkswagen.

Več o pogojih storitve.

Podaljšano jamstvo za visokonapetostne baterije

 

PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. dodatno k osnovnim garancijskim pogojem za tovarniško nova vozila znamke Volkswagen jamči, da krije vse napake v materialu ali izdelavi visokonapetostne baterije ter velja 8 let od prevzema vozila oziroma prvih 160.000 prevoženih km (odvisno od tega, kaj nastopi prej).

Več o pogojih storitve.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen