Pokažite se.

Zunanjost

Nova oblikovna zasnova Pola že v osnovni izvedbi postavlja nova merila. Že na prvi pogled pritegne pozornost tornado linija, ki poteka od sprednjega dela bokov prek vrat (Polo je že serijsko opremljen s štirimi vrati) in pokrova prtljažnika ter zaobjema celotno vozilo. Rezultat je izrazito konturirana površina, ki učinkovito ponazarja progresivno dinamiko. Prepoznavni znak privlačne celostne podobe so poleg tega še novi žarometi spredaj in zadaj, dnevne LED-luči, LED-osvetlitev registrske tablice in 15-palčna jeklena platišča z okrasnimi pokrovi.
Polo Life z dekorativnimi elementi v apnenčasto sivi kovinski barvi za armaturno ploščo in vratne obloge spredaj nudi dodatno mero udobja.
Če imate radi športni videz, potem je Polo Style prava izbira za vas. Kromirana letev v odbijaču in temno rdeče zadnje luči poudarjajo športno-elegantni videz ter dopolnjujejo oblikovno zasnovo. Markantno celostno podobo v slogu zaokrožajo 16-palčna aluminijasta platišča (samo za 100kW).

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen