Meni
Zapri meni
Zapri
Cena od (vklj. z DDV)
34.990,-
Največja uporabna moč (kW)
150
kW
Največja uporabna moč (PS)
204
KM
Največja 30-minutna moč (kW)
70
kW
Največja 30-minutna moč (KM)
95
KM
Poraba
0 - 14,9
kWh/100 km
Emisije CO₂
0
g/km

ID.3 Pro Limited Akcijska ponudba

Izkoristite edinstveno ponudbo! Z upoštevano subvencijo Eko sklada v višini 6.500 EUR je ID.3 Pro Limited lahko vaš že za 28.490 EUR.*

Ponudba velja za omejeno količino vozil.

*Strošek kupca v primeru pridobitve nepovratne finančne spodbude s strani EKO SKLAD-a. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a (javni poziv 107SUB-EVOB23). Podjetje Porsche Slovenija d.o.o. ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga.

Evolucija električne mobilnosti

Z modelom ID.3 e-mobilnost pri Volkswagnu pridobiva dodaten zagon: od zunaj je ID.3 z jasno začrtanimi linijami videti bolj zrelo, v njegovi notranjosti pa prepričajo kakovostni materiali in številni serijski asistenčni sistemi. To je popolnoma električna mobilnost, ki gre v korak s časom.

Inovacije, ki olajšujejo življenje

ID.3, katerega zasnova temelji na modularni platformi za električna vozila (MEB), je z novo programsko opremo ID. Software dozorel v številnih pogledih. Navdušil vas bo s funkcijami za udobno polnjenje (npr. Plug & Charge) ter z različnimi praktičnimi aplikacijami, med katerimi je nekatere v sklopu ponudbe Upgrades mogoče naročiti tudi po nakupu vozila. 

Upgrades

Naj gre za navigacijo ali pametno klimatiziranje - s storitvami We Connect1 lahko svoj ID.3 tudi po nakupu preprosto nadgradite z novimi funkcijami.2

Več o storitvi Upgrades

Pomnilniška funkcija za parkirno asistenco Park Assist Plus

Svoj ID.3 lahko sedaj priučite izvajati ponavljajoče parkirne manevre. Pomnilniška funkcija za opcijski sistem Park Assist Plus lahko shrani do pet individualnih parkirnih postopkov in jih nato samostojno ponovi pod vašim nadzorom.3

Več o asistenčnih sistemih IQ.DRIVE

Projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti

Tukaj se visoka tehnologija sreča z resničnostjo: digitalni napotki - na primer smerne puščice opcijskega navigacijskega sistema - so po želji lahko projicirani na del vetrobranskega stekla in vam neposredno v vašem vidnem polju dajejo informacije o nadaljnji poti.

Več informacij

Konfigurirajte vaše vozilo ID.3

Svoje sanjsko vozilo lahko konfigurirate po svojih željah in potrebah. V prvem koraku izberite linijo opreme, barvo in platišča. V drugem koraku lahko svoje vozilo ID.3 opremite s ustrezno notranjostjo, asistenčnimi sistemi in dodatno opremo.

Glavne posebnosti

Upgrades

Možnost naknadne individualizacije

 

V modelu ID.3 je različne praktične funkcije mogoče aktivirati naknadno v sklopu ponudbe Upgrades2. Glede na opremo vozila to med drugim velja za naslednje opcijske funkcije:

  • Navigacija za radio Ready 2 Discover oz. Ready 2 Discover Max
  • Ambientna osvetlitev (večbarvna)
  • Klimatska naprava Air Care Climatronic
  • Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje ACC


Dejansko razpoložljivo ponudbo si je mogoče ogledati v trgovini In-Car in v spletni trgovini We Connect.

Več o storitvi Upgrades

Parkirna asistenca

Pomnilniška funkcija za parkirno asistenco Park Assist Plus

Pri Volkswagnu smo vse inteligentne asistenčne sisteme združili pod imenom IQ.DRIVE.

Če se odločite za parkirno asistenco Park Assist Plus s pomnilniško funkcijo, lahko vaš novi ID.3 med vožnjo najprej s hitrostjo do 40 km/h zaznava primerna bočna parkirna mesta, pri hitrosti do 20 km/h pa tudi prečna parkirna mesta. Poleg tega ga sedaj lahko naučite tudi, kako naj na pet individualnih načinov parkira namesto vas. Pomnilniška funkcija si zapomni postopke parkiranja pri hitrosti pod 40 km/h s potjo vozila do 50 m - npr. za parkiranje pod nadstreškom ali v garaži. Pri tem morate svoj avtomobil le enkrat parkirati sami in shraniti postopek. Že naslednjič lahko nato naučene manevre izvede samostojno, vi pa morate postopek le nadzorovati in po potrebi poseči v upravljanje vozila.3

Projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti

Inovativna navigacija

V svojem ID.3 boste zlahka ohranjali nadzor nad vsem, kar je pomembno. Projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti kot del opcijskih paketov Interieur projicira pomembne informacije na vetrobransko steklo v voznikovo neposredno vidno polje, na primer vašo trenutno hitrost ali veljavne prometne znake.

Če izberete opcijsko navigacijo, boste zaradi tehnologije obogatene resničnosti poleg tega virtualne smerne puščice videli na vozišču. Te so sedaj še bolje integrirane v okolico in se pojavijo prav tam, kamor morate peljati ali kamor morate zaviti. Vožnja je tako lahko še bolj sproščena, vam pa pogleda sploh ni treba odvrniti od ceste.

Poleg prikaza opcijske asistirane menjave voznega pasu v okviru sistema Travel Assist, projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti prikazuje tudi nove simbole, kot so krožišča, razdalje do cilja vožnje in napolnjenost baterije (State of Charge; SOC). 

Dizajn

Zunanjost

Tudi dobro je lahko še boljše

S sklenjeno zasnovo odbijačev, vznemirljivimi novimi barvami, kot je temna olivinsko zelena kovinska, in premišljenimi detajli na sprednjem delu je ID.3 dobil svežo podobo, ki hkrati ohranja ikonične posebnosti modelov ID. Sprednji pokrov z ostrejšimi linijami dokazuje, da je tudi dober dizajn vedno mogoče še nadgraditi - na primer z novo oblikovanimi zadnjimi lučmi z opcijskimi dinamičnimi smerniki ter na sprednjem delu z inovativnimi matričnimi LED-žarometi IQ.LIGHT.

Panoramsko stekleno strešno okno

Nebeški razgled

Opcijsko panoramsko strešno okno je z veliko stekleno površino, ki se razteza domala prek celotne širine strehe, že samo po sebi pravi magnet za oči. A nekaj vam bo pričaralo še širši nasmeh na obrazu: čudovit razgled proti nebu. Steklo strešnega okna je tonirano, kar v notranjosti vedno zagotavlja prijetno temperaturo. Senčni rolo ščiti pred neposrednimi sončnimi žarki, hkrati pa ga je mogoče preprosto upravljati prek glasovnega upravljanja. Na primer rečete: "Hello ID., show me the stars" - in rolo se odpre.

Platišča

Ponudba platišč za ID.3 – pustite se zapeljati

Katera kombinacija platišč in pnevmatik najbolj pristaja novemu ID.3? To je seveda stvar okusa. Na voljo so na primer 19-palčna aluminijasta platišča Wellington1 ali prikazana 20-palčna aluminijasta platišča Sanya.1

1Naša vozila so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami.

Notranjost

Dobrodošli v prostorskem čudežu

ID.3 je velikoprostorska limuzina kompaktnega formata: dolga medosna razdalja - značilna za popolnoma električne avtomobile - lahko poskrbi za stabilno lego na cesti, poleg tega pa je zaradi nje inteligentno zasnovana notranjost izjemno prilagodljiva in vsestransko uporabna. V ID.3 je tako dovolj prostora, da se v njem udobno pelje do pet oseb.

Za to poleg njegove prostornosti poskrbijo nove površine, na primer v armaturni plošči ali vratnih oblogah, s katerimi je visoka raven kakovosti v notranjosti ID.3 bolj izrazita. Vse to omogoča, da je vožnja z ID.3 vedno pravi užitek.

Sedeži

Udobno se namestite!

Ena od bistvenih značilnosti električnih avtomobilov je izrazito tiho delovanje. Potovanja so tako nadvse prijetna, pri čemer v ID.3 lahko raven udobja povzdignete na še višjo raven: z opcijskimi električno nastavljivimi sedeži z masažno funkcijo. Njihove nove, kakovostne tekstilne prevleke so izredno vzdržljive in še dolgo navdušujejo z lepim videzom.

Trajnostni materiali

Trajnostno

Notranja oprema ID.3 je polna recikliranih materialov. Tako so stropna obloga in predpražniki izdelani iz polietersulfona (PES) - plastične mase, izdelane iz recikliranih plastenk. Tudi sedežne prevleke in vratne obloge so večinoma izdelane iz recikliranih materialov. Poleg tega pa vam bomo ID.3 - tako kot že njegovega predhodnika - predali z nevtralno bilanco emisij CO2.5

Ambientna osvetlitev

Prava osvetlitev za domala vsako razpoloženje

Naj vaš ID. dobi izrazitejšo osebno noto. Izberite eno od desetih serijskih barv (opcijsko jih je na voljo 30) in poskrbite za prijetno osvetlitev notranjosti. Pritajena svetloba med drugim osvetljuje armaturno ploščo, predal za telefon in vrata. Hladni ali topli barvni toni? Odločitev je vaša.

Tehnične funkcije

IQ.Light

Pripravljen na skoraj vse

Markanten prepoznavni znak ID.3 so po želji lahko opcijski matrični LED-žarometi IQ.LIGHT. Njihova inovativna matrična tehnologija omogoča, da ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu.3 Vizualno je zagotovo nekaj posebnega eleganten svetlobni pas, ki povezuje matrične LED-žaromete in Volkswagnov znak. Ko se približate svojemu vozilu, žarometi za hip zasvetijo, kot da bi vam pomežiknili, in ID. dobi skoraj človeške poteze.6

Seveda pa z dovršenim videzom želi prepričati tudi zadek: tako so del paketa tudi opcijske 3D zadnje LED-luči z animiranimi zavornimi lučmi in integriranimi dinamičnimi smerniki, ki nakazujejo smer s prelivajočim gibanjem svetlobe. 

Plug & Charge

Preprosto polnjenje

Sedaj je polnjenje vašega Volkswagnovega modela ID. postalo še preprostejše - s funkcijo Plug & Charge, novim standardom za udobno polnjenje. Vse kar potrebujete so programska oprema ID. Software 3.1 ali višja, aplikacija Volkswagen1 in sklenjena tarifa za polnjenje v sklopu We Charge, ki vključuje Plug & Charge.7 S tem se preprosto pripeljete do polnilnega stebrička Plug & Charge, v aplikaciji in v avtomobilu aktivirate funkcijo Plug & Charge ter vstavite polnilni kabel. Prijava, polnjenje, obračun se odvijejo avtomatsko. Vi pa se sproščeno odpeljete naprej.

Več o storitvi Plug and Charge

Infotainment

Vaše digitalno igrišče

Novi, serijski 30,5-centimetrski (12-palčni) zaslon na dotik v ID.3 postavlja nova merila v razredu kompaktnih vozil. Je vaša intuitivni upravljalni element za vse aplikacije v infotainmentu ter številne Volkswagnove digitalne storitve.6 Med drugim lahko brezžične posodobitve ali nadgradnje2 sprožite prek zaslona. Ali pa si čakalne čase skrajšate z eno od digitalnih klasičnih iger v novi aplikaciji In-Car Igre.  

Glasovna asistenca

Recite svojemu ID. "Hello!"

Naj med vožnjo ne odvračajo vaše pozornosti najrazličnejši gumbi in tipke. Ohranite popoln pregled nad dogajanjem na cesti in za upravljanje - npr. radia, navigacijskega sistema ali svojega telefona - uporabite kar intuitivne glasovne ukaze. Recite preprosto "Hello ID." - in sistem vas bo razumel*.

*Glasovna asistenca ni na voljo v slovenskem jeziku.

Naši asistenčni sistemi IQ.DRIVE & tehnologija

Pri Volkswagnu smo vse inteligentne asistenčne sisteme združili pod imenom IQ.DRIVE.

Vaš ID.3 je serijsko opremljen z asistenco za zaviranje v sili Front Assist. Del serijske opreme je tudi sistem opozarjanja na lokalne nevarnosti Car2X. Opcijsko je ID.3 lahko opremljen še z drugimi asistenčnimi sistemi, kot je denimo Travel Assist.

Volkswagnova ID družina je za podjetja lahko še ugodnejša

Tukaj lahko izveste več o ugodnostih in davčnih olajšavah za podjetja pri nakupu in uporabi električnih vozil.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.