Zapri meni
Zapri

Novi ID.3 1st

 

Začetek nove dobe

Z modelom ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja nova, dinamična doba. To je avtomobil, ki bo naelektril vaš vsakdanjik z dinamičnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom in dosegi, prilagojenimi vsakodnevnim potrebam. ID.3 je zasnovan za ljudi, ki si želijo spremembe. Prihodnost je pripravljena. Pridružite se nam.

Prvi – na prvi pogled:
ID.3 1ST iz ekskluzivne posebne serije

Pri ID.3 1ST je vsakomur že na prvi pogled jasno, kdo je prvi. Svojstven pečat novemu modelu dajejo ekskluzivni detajli, kot so emblem 1ST, markanten dizajn zadnjih stebričkov, aplikacija 1ST na volanu, pedali z dizajnom "play & pause" in poseben pozdrav na začetnem zaslonu. 

Predstavitev modelov ID.3 1st

ID.3 1st je v posebni ponudbi lahko vaš že za 159 EUR/mesec*!

Informativni izračun obroka finančnega leasinga 159 EUR/mesec* za dobo 36 mesecev je narejen ob upoštevanju, da:
• stranka plača polog v višini 30% od znižane prodajne vrednosti vozila,
• v času trajanja pogodbe prevozi 10.000 KM/ leto in
• obvezno sklene VW zavarovanje.

Po preteku pogodbe:
• vozilo odkupi s tem, da plača ostanek vrednosti ali
• za znesek ostanka vrednosti sklene novo pogodbo o financiranju s trenutno veljavnimi pogoji ali
• vozilo vrne (vse obveznosti leasingojemalca in leasingodajalca se medsebojno poravnajo).

Trenutno veljavno eko subvencijo v višini 6.000 EUR (Eko sklad) prejme kupec oz. leasingojemalec.

*Ponudba velja do 31.12.2020 oz. do razprodaje zalog.

Ob prikazani ponudbi financiranja družba Porsche Leasing d.o.o. ponuja tudi druge vrste financiranja (kredit, finančni leasing, poslovni najem), z različnimi dobami trajanja, različnimi višinami pologov/delnih najemnim, z ali brez ostanka vrednosti ob zaključku pogodbe, ipd. Za podrobnejši pregled ponudbe družbe Porsche Leasing predlagamo obisk/kontakt izbranega trgovskega partnerja Volkswagen, ki vam bo ponudil podrobnejše informacije.

Posebnosti opreme ID.3 1st

  • Kapaciteta baterije 58 kWh
  • Doseg do 420 km (po WLTP)
  • Povečana zmogljivost (za 2 sek. boljši pospešek od 0 do 100 km/h)
  • Oblikovalski dodatki za serijo 1ST Edition
  • Hitro polnjenje - 100 kW z enosmernim tokom ali 11 kW z izmeničnim tokom

Več o ponudbi lahko izveste pri vašem trgovcu z vozili Volkswagen.

Ustvarite si svojo sliko o ID.3 1ST

ID.3.Pozdravi vas. Naelektri. Popelje v prihodnost

ID.Light

Pameten: inteligentni koncept osvetlitve

Baterija in doseg

Velika moč. Hitro polnjenje.

Pozdrav

ID.3 reče "Živijo". Z lučmi.

Udobje

ID.Light

Pameten: inteligentni koncept osvetlitve

ID.Light vizualno komunicira z vami in vam skupaj z opcijskim navigacijskim sistemom pomaga, da v prometu ostanete bolj sproščeni. Z lučjo in utripanjem smernega indikatorja vam priporoči menjavo voznega pasu. Poleg tega vas lahko opozori in vam pomaga, ko se znajdete na napačnem voznem pasu. Če uporabljate glasovno upravljanje, se kot odziv na vaš glas prižge svetlobni signal. Ob prihodu na cilj se ID.Light poslovi od vas s posebnim svetlobnim znakom.

Projicirni sistem z obogateno resničnostjo

Sproščen pogled v prihodnost. In na cesto.

Opcijski projicirni sistem z obogateno resničnostjo prenaša uporabne informacije v neposredno vidno polje na vetrobranskem steklu in vam pomaga, da med vožnjo lahko ostanete bolj sproščeni. Med drugim prikazuje, kje morate zaviti ali na kateri vozni pas je priporočljivo zapeljati. Projekcija na steklu in dogajanje na asfaltu se pri tem zlivata v eno - za več udobja pri vsakodnevnih vožnjah.

Panoramsko strešno okno

Premami vsak pogled: panoramsko strešno okno

Opcijsko panoramsko strešno okno je z veliko stekleno površino, ki se razteza domala prek celotne širine strehe, že samo po sebi pravi magnet za oči. A nekaj vam bo pričaralo še širši nasmeh na obrazu: čudovit razgled proti nebu. Steklo strešnega okna je tonirano, kar tudi v žgočem soncu zagotavlja prijetno temperaturo v notranjosti. 

Glasovna asistenca

Vse pod nadzorom. Z glasovnim upravljanjem.

Poveljevanje z gumbi in tipkami je stvar preteklosti. Ohranite popoln pregled nad dogajanjem na cesti in za upravljanje - npr. radia, opcijskega navigacijskega sistema ali svojega telefona - uporabite kar intuitivne glasovne ukaze. Recite preprosto "Hello ID."in sistem vas bo razumel.

Tehnologija električnega pogona

Baterije in doseg

Velika moč. Hitro polnjenje.

Zjutraj najprej z otroki v šolo, potem v pisarno in zvečer nazaj domov. Za to pri vseh treh možnih velikostih baterije za ID.3 - kapaciteta 45 kWh, 58 kWh ali 77 kWh - praviloma zlahka zadostuje eno polnjenje.

Pospeševanje

Nov občutek hitrosti

Vas semaforji spravljajo ob živce? V ID.3 ne bo več tako! Z njim bo vsak semafor postal priložnost za speljevanje, ki vam bo pognalo kri po žilah. Ne bo več prestavljanja in upočasnjevanja. Veselili se boste konstantnega dinamičnega pospeševanja z maksimalnim navorom od prvega trenutka naprej. Tako boste jasno občutili adute, ki jih prinaša mobilnost prihodnosti, in - ko vas bo pritisnilo ob sedež - spoznali povsem novo obliko užitka v vožnji. Serijski modeli so na voljo v treh izvedbah: z baterijo s kapaciteto od 45 kWh4 do 77 kWh4.

Polnjenje

Pospešeno polnjenje

Prednost električnih avtomobilov: polnjenje je mogoče domala povsod - doma na gospodinjski električni vtičnici ali opcijski domači polnilni postaji, na parkiriščih s polnilnimi stebrički, pri številnih Volkswagnovih partnerjih in v drugih avtohišah, na mnogih bencinskih servisih. In nabor možnosti je z vsakim dnem še večji. S tem je zagotovljena povsem nova prilagodljivost pri polnjenju. Podrobnejše informacije o polnjenju lahko najdete  tukaj

Ustvarite si svojo sliko o ID.3

Oblika

Pozdrav

ID.3 reče "Živijo". Z lučmi.

ID.3 vas prepozna, že ko se mu približate z avtomobilskim ključem, ki je kombiniran z opcijskim sistemom za zaklepanje in zagon Keyless Advanced. Markantni, opcijsko dobavljivi matrični LED-žarometi za hip zasvetijo, kot da bi vam pomežiknili, in ID.3 dobi skoraj človeške poteze. V notranjosti osvetlitev ID.Light poskrbi, da se takoj počutite kot doma. Ob zagonu se oglasi tih zvok, ki še dodatno spodbudi občutek vznemirljivega pričakovanja. Ob prihodu na cilj se ID.Light poslovi od vas s posebnim svetlobnim znakom.

Zunanjost

Manj avtomobila. Več ID.

Dajejo svojstven pečat futuristični podobi modela ID.3: opcijski matrični LED-žarometi, na novo oblikovan Volkswagnov logotip in dodatna svetlobna linija, ki se spredaj z obeh strani steka proti logotipu. Enako futurističen kot sprednji del je seveda tudi zadek - to je oblikovna dovršenost v pravem pomenu besede.

Znotraj

In? Vam je všeč?

Novodobni videz ni le skupni imenovalec zunanjosti, pač pa tudi notranjosti. Ta je hkrati futuristična, udobna in pregledna,kar zagotavljajo komfortni sedeži, obilica prostora za noge, velik zaslon na dotik in dejstvo, da vozilo nima sredinskega tunela. Med posebnostmi velja izpostaviti še sistem ID.Light in ambientno osvetlitev z možnostjo individualnega prilagajanja.

Ambientna osvetlitev

Takoj se vam bo posvetilo: s prijetnimi barvami je vožnja bolj sproščena.

Naj vaš ID.3 dobi izrazitejšo osebno noto. Izberite eno od desetih serijskih barv (opcijsko jih je na voljo 30) in poskrbite za prijetno osvetlitev notranjosti. Pritajena svetloba med drugim osvetljuje armaturno ploščo, sovoznikov predal (opcijsko) in vrata. Hladni ali topli barvni toni? Odločitev je vaša.

Še več o ID.3

ID.3 navduši s svojim inteligentnim, naprednim videzom – voznika, sovoznika in gledalce.

Oprema ID.3

IQ.DRIVE

Radio in navigacija

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen