Meni
Zapri meni
Zapri

Preprosto ostanite povezani.
Z VW Connect in We Connect.

Odkrijte prednosti storitev VW Connect in We Connect

Če želite, je lahko vaše vozilo Volkswagen povezano s spletom in pripravljeno za uporabo široke ponudbe povezljivosti, ki jo ponujajo storitve VW Connect ali We Connect.1 Uporabite številne uporabne funkcije in spletne storitve na naslednjih področjih:

  • navigacija
  • udobje
  • razvedrilo
  • varnost
  • status vozila


Z aplikacijo Volkswagen lahko svoje vozilo enostavno povežete s pametnim telefonom in tako spremljate vse pomembne storitve in funkcije - tudi ko niste v svojem vozilu Volkswagen.

Tukaj dobite prvi vpogled v to, katere mobilne spletne storitve so na voljo v vašem vozilu Volkswagen. 

 

Preverjanje razpoložljivosti

Vse spletne storitve na enem mestu

Vsak junak ima svoje pomočnike. In s spletnimi storitvami VW Connect oz. We Connect jih imate kar nekaj. Ugotovite, katere storitve so najprimernejše za vaše vsakdanje življenje in katere zahteve morajo biti izpolnjene. Tu lahko na enem mestu vidite vse storitve in možnosti.

Na pregled vseh spletnih storitev

Tako aktivirate in uporabljate storitve VW Connect oz. We Connect

Tukaj izveste, kako aktivirate svoje mobilne spletne storitve preko aplikacije Volkswagen .

Oglejte si navodila za aktiviranje

Registrirajte se zdaj in izkoristite vse prednosti

Če želite svoje vozilo povezati s storitvijo VW Connect ali We Connect, se morate prijaviti s svojim uporabniškim računom Volkswagen ID. Preprosto uporabite spodnjo povezavo in kliknite »Prijava ali registracija«.

Registrirajte in prijavite se tukaj

Aplikacija Volkswagen – digitalni spremljevalec za vaše vozilo Volkswagen

Aplikacija Volkswagen združuje celovito ponudbo povezljivosti storitev VW Connect, We Connect in Car-Net. Na enem mestu vam ponuja vse pomembne funkcije in storitve ter zagotavlja še več udobja. Preprosto jo prenesite zdaj.

In-Car trgovina in In-Car aplikacija - Tako deluje

 

Kupite in prenesite praktične funkcije in storitve neposredno v trgovini In-Car2 vašega infotainment sistema - tako kot ste vajeni v svojem pametnem telefonu. Tudi pakete storitev VW Connect Plus oder We Connect Plus za svoje vozilo lahko preprosto podaljšate v trgovini In-Car ali spletni trgovini Volkswagen Connect Shop ter izkoristite celotno ponudbo mobilnih spletnih storitev VW Connect in We Connect1 za še eno ali dve leti. Te lahko enostavno podaljšate na spletu ali pa se za nasvet obrnete na svojega partnerja Volkswagen na licu mesta. Tam lahko kupite tudi kupon, ki ga lahko uporabite tudi za nakup digitalnih izdelkov v trgovini.

VW Connect in We Connect za vaše vozilo ID.

Popolnoma električno, popolnoma povezano

Z VW Connect in We Connect za vaše vozilo ID.2 lahko poenostavite upravljanje polnjenja, nadzirate izbrane funkcije vozila prek pametnega telefona ter uporabite informacije o prometu v skoraj realnem času, da boste bolj sproščeni skozi dan. 

Več o VW Connect in We Connect za vaše vozilo ID.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen