Naj vam v vozilu nikdar ne bo prevroče in naj vas nikdar ne zebe.

Klimatska naprava Climatronic

Serijska klimatska naprava Climatronic omogoča 2-consko uravnavanje temperature - ločeno za voznikovo in sovoznikovo stran.Tako je vsem potnikom zagotovljeno prijetno počutje. Toda klimatska naprava Climatronic zmore še veliko več: število vrtljajev ventilatorja je odvisno od hitrosti vožnje, zato pri majhni hitrosti deluje nekoliko tišje. Če vklopite čiščenje stekel ali prestavite v vzvratno prestavo, se avtomatsko vklopi zaprto kroženje zraka, da v notranjost vozila ne zaidejo neprijetne vonjave.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen