Meni
Zapri meni
Zapri

Optimalna klima v vozilu

V popolnoma električnem ID.3 je vse prilagojeno vašim potrebam in željam – tudi temperatura v potniškem prostoru. To omogočajo klimatiziranje po meri, predhodno ogrevanje ali hlajenje ter nova posebna funkcija za hitro ogrevanje.

Predhodno ogrevanje ali hlajenje notranjosti

Predstavljajte si, da sedete v svoj ID.3 in vas zaradi idealne notranje temperature takoj prevzame občutek ugodja. Te sanje so zdaj zlahka uresničljive. Svoj električni avto namreč lahko prek aplikacije We Connect ogrejete ali ohladite, še preden se odpravite na pot. Opcijsko se postopek lahko zažene tudi ob odklepanju voznikovih vrat ali ko sedete na voznikov sedež. Povsem v skladu z načelom: vstopite in uživajte.

Klimatiziranje po meri

Želite temperaturo prilagoditi le v voznikovem območju? Ali pa vendarle raje kar v celotni potniški kabini? S klimatiziranjem po meri je mogoče oboje. Tako je vsaka vožnja z novim ID.3 užitek - za vse potnike v vozilu.

Individualno klimatiziranje po conah

Najboljše ogrevanje v razredu

V ID.3 se potniška kabina ogreje hitreje kot v kateremkoli drugem električnem avtomobilu kompaktnega razreda. Maksimalno zmogljivost zagotavlja toplotna črpalka v kombinaciji z grelnimi elementi v ceveh za dovod zraka. Slednji delujejo po načelu kaloriferja.

Najboljši v razredu s funkcijo za hitro ogrevanje

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen