Meni
Zapri meni
Zapri

Preprosto polnjenje, kamorkoli greste – s storitvijo We Charge

S storitvijo polnjenja We Charge vaše električno vozilo Volkswagen napolnite še bolj preprosto - doma preko domače polnilne postaje in na poti na več kot 200.000 javnih polnilnih mestih po Evropi. Preprosto, s kartico in z le eno aplikacijo.

 

S storitvijo polnjenja We Charge vaše električno vozilo Volkswagen napolnite še bolj preprosto - doma preko domače polnilne postaje in na poti na več kot 200.000 javnih polnilnih mestih po Evropi. Preprosto, s kartico in z le eno aplikacijo.

Preprosto polnjenje vašega vozila Volkswagen

Odslej boste morali veliko manj razmišljati. Že od 0,00 € mesečno vam aplikacija We Connect s storitvijo We Charge omogoča polnjenje na številnih polnilnicah in ponuja ekskluzivne ugodnosti lastnikom Volkswagen ID. Tukaj in v našem digitalnem priročniku si lahko ogledate, kako lahko s storitvijo We Charge poenostavite električno polnjenje.

  • Poiščite in uporabite več kot 200.000 javnih polnilnih mest
  • Polnite po vsej Evropi s samo eno kartico za polnjenje
  • Poiščite pravo tarifo We Charge za vaše potrebe
  • Ekskluzivne cenovne prednosti v  omrežju ultrahitrih polnilnic IONITY
  • Domača polnilna postaja vam z inteligentnimi funkcijami polnjenja omogoča brezskrbno polnjenje doma.

Prenesite priročnik

 

Polnjenje na poti

We Charge poišče polnilne postaje na območju, na katerem se nahajate, vam pomaga načrtovati pot in omogoča polnjenje z eno kartico in aplikacijo na več kot 200.000 javnih polnilnih mestih po vsej Evropi. Mimogrede - to vključuje tudi ultrahitre polnilne postaje omrežja IONITY na najpomembnejših avtocestah, ki jih lahko enostavno uporabljate s storitvijo We Charge. We Charge vam omogoča tudi popoln nadzor stroškov polnjenja. 

Prenesite aplikacijo We Connect

Izkusite vse prednosti We Connect in Car-Net v eni aplikaciji. Preprosto prenesite aplikacijo We Connect za operacijski sistem pametnega telefona in jo priključite na vaš Volkswagen.

V Apple App Store 

V Google Play Store 

Kot ustvarjeno za vas: tarife za polnjenje We Charge

Tarife za polnjenje We Charge Free (za vsa vozila) We Charge Go (samo za modele ID.) We Charge Plus (samo za modele ID.)
Osnovna tarifa 0,- € / mesec 7,49 € / mesec ali 0,- € / mesec 17,49 € / mesec ali 9,99 € / mesec
Cena polnjenja IONITY 0,77 € / kWh 0,53 € / kWh 0,29 € / kWh
Cena polnjenja na polnilnih postajah drugih upravljavcev cena polnjenja po ceniku upravljavca polnilne postaje + 0,30 € na sejo polnjenja cena polnjenja po ceniku upravljavca polnilne postaje + 0,00 € na sejo polnjenja cena polnjenja po ceniku upravljavca polnilne postaje + 0,00 € na sejo polnjenja
Veljavnost pogodbe (brez samodejnega podaljšanja) ni 12 mesecev 12 mesecev
Enkratna pristojbina za aktiviranje (vklj. z brezplačno kartico za polnjenje)* 9,99 € 9,99 € 9,99 €

Vse cene, prikazane tukaj, vključujejo DDV.

Prikazane tarife za polnjenje in kartice za polnjenje ponuja Volkswagen Group Charging GmbH. Za uporabo teh tarif potrebujete Volkswagen ID (VW ID) in Volkswagen We Connect ID. 

Tarifi We Charge Go in We Charge Plus sta voljo samo za modele Volkswagen ID.

Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) kupcem ponuja modele ID. s hitrim polnjenjem (odvisno od opreme s 100 kW polnilne zmogljivosti), tarifo We Charge Go brez mesečne osnovne pristojbine in tarifo We Charge Plus za 9,99 € mesečno za 1 leto. Ta ponudba velja do 30. junija 2022. Vsaka od omenjenih tarif ima veljavnost pogodbe za obdobje 12 mesecev.

Stroške polnjenja zunaj omrežja za ultrahitro polnjenje IONITY zaračunava Volkswagen Group Charging GmbH v imenu vsakega upravljavca posamezne polnilne postaje na podlagi kWh, pričete seje polnjenja, časa polnjenja ali katere koli kombinacije le-teh. Na nekaterih polnilnih mestih se obračunava tudi parkirnina. Pred začetkom vsakega polnjenja lahko v aplikaciji preverite trenutno veljavne cene polnjenja na določeni polnilni postaji. Pri polnjenju v tujini lahko nastane dodatni strošek zaradi pretvorbe valut. Tarifi We Charge Go in We Charge Plus sta brez pristojbine za začeto sejo polnjenja.

*Enkratna plačilo za aktivacijo tarife v višini 9,99 € ne velja za modele ID.3 1st, če pogodbo sklenete do 31. marca 2021. 

We Charge Free - plačate le toliko, koliko napolnite

Če večinoma polnite doma ali v službi, svoje električno vozilo Volkswagen pogosto uporabljate na kratkih razdaljah in v povprečju prevozite manj kot 1.900 km na leto, izberite tarifo We Charge Free: hitro polnjenje na javnih polnilnih postajah in hitrih polnilnih postajah IONITY brez fiksnih mesečnih stroškov. Preprosteje ne gre. 

We Charge Go - za občasno polnjenje na poti

Ali na primer živite v najemniškem stanovanju, polnite na javnih polnilnih postajah v mestu, se vozite predvsem na kratke razdalje in občasno obiščete družino v drugem mestu? Potem je We Charge Go prava izbira za vas. Kot lastnik vozila ID. z možnostjio hitrega polnjenje lahko z njo brez fiksne msečne naročnine polnite na javnih polnilnih postajah in izkoristite cenovne ugodnosti na polnilnih postajah IONITY.

We Charge Plus - za mnoga polnjenja in dolge poti

Za vse lastnike ID., ki sicer polnijo doma, a so tudi veliko na daljših poteh in na teh letno napolnijo za več kot 2.400 km, priporočamo tarifo We Charge Plus. Ob nizki mesečni naročnini lahko na poti polnite po posebej ugodni ceni v mreži ultrahitrih polnilnih postaj našega premijskega partnerja IONITY.

V nekaj korakih do kartice za polnjenje We Charge

Želite uporabljati storitev We Charge? Prenesite brezplačno aplikacijo We Connect ID.  Prijavite se v aplikacijo s svojim Volkswagen ID-jem. Naročite svojo kartico za polnjenje skupaj s tarifo We Charge. Kartico za polnjenje sedaj le še aktivirate in začnete s polnjenjem. 

V Apple App Store

V Google Play Store

Ostanite povezani – s svojim ID. Chargerjem

Napolnite vaš avtomobil medtem, ko se doma udobno sproščate: s storitvijo We Charge lahko z aplikacijo enostavno, kar s kavča, upravljate svojo domačo polnilno postajo.

ID. Charger: naj vaš dom postane polnilna postaja

Električna mobilnost je preprostejša, kot si mislite. Z domačo polnilno postajo ID. Charger vam nudimo sodoben koncept polnjenja za vaš dom. Posebej praktično: We Charge vam nudi pametne spletne storitve za domače polnilne postaje ID. Charger Connect in ID. Charger Pro. Aplikacija vam omogoča popolnoma preprosto upravljanje in nadzor, pregled preteklih polnjenj in nadzor dostopa do ID. Chargerja. Vas zanima?

ID. Charger - naročite svetovanje

Pogosto zastavljena vprašanja

Kje lahko dobim storitev We Charge?

We Charge je v aplikacijo We Connect ID. integrirana aplikacija, ki je na voljo v trgovinah z aplikacijami (trgovina Google Play ali Apple App Store). Za uporabo storitve We Charge potrebujete brezplačni uprabniški račun Volkswagen ID, ki ga lahko ustvarite z registracijo v aplikaciji. Prav tako morate sprejeti splošne pogoje poslovanja in smernice o varovanju podatkov za We Connect in Volkswagen Group Charging GmbH. Da lahko nato polnite na javnih polnilnih postajah s storitvijo We Charge, se morate še samo odločiti za tarifo za polnjenje in v aplikaciji aktivirati svojo kartico za polnjenje We Charge. To boste prejeli ob prevzemu vašega vozila ID.3 ali pa prek aplikacije preprosto naročite dostavo na  dom. Za več informacij povprašajte vašega servisnega partnerja.

Kaj potrebujem za uporabo storitve We Charge?

Za uporabo storitve We Charge potrebujete:

  • brezplačni uporabniški račun Volkswagen ID.
  • aplikacijo We Connect ID.,
  • kartico za polnjenje We Charge z aktivirano izbrano tarifo za polnjenje  
Kje lahko za polnjenje uporabim storitev We Charge?

S storitvijo We Charge lahko svoje vozilo polnite na več kot 200.000 javnih polnilnih mestih v Evropi. V ta namen se ekipa storitve We Charge pogaja s ponudniki infrastrukture polnilnih postaj, da vam omogočimo najboljšo ceno. Stranke storitve We Charge prejmejo ugoden dostop do omrežja za ultrahitro polnjenje IONITY, ki je zgrajeno na evropskih avtocestah in zahvaljujoč zelo kratkim časom polnjenja omogoča sproščena potovanja na dolge razdalje.

Koliko stane polnjenje na poti in kako svoja polnjenja plačam prek storitve We Charge?

Pred vsakim polnjenja je prikazana cena polnjenja. Če uporabljate storitev We Charge, vam bomo poslali mesečni račun za vaša polnjenja. Plačilo se izvede z vašim izbranim načinom plačila. Natančne cene so odvisne od naših pogajanj z upravljavci polnilnih postaj. Cilj je, da za naše stranke dosežemo najboljše možne cene. 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen