Meni
Zapri meni
Zapri

Preprosto električno polnjenje kjerkoli – s storitvijo We Charge

We Charge je pametna storitev, s katero lahko udobno polnite model vozila ID. doma in po Evropi – trenutno na več kot 300.000 polnilnih mestih2

We Charge je pametna storitev, s katero lahko udobno polnite model vozila ID. doma in po Evropi – trenutno na več kot 300.000 polnilnih mestih2

Preprosto električno polnjenje kjerkoli – s storitvijo We Charge

We Charge je pametna storitev, s katero lahko udobno polnite model vozila ID. doma in po Evropi – trenutno na več kot 300.000 polnilnih mestih2

Preprosto polnjenje na poti

Električna mobilnost je lahko enostavna in zabavna - navsezadnje bi morali na cilj prispeti sproščeni. Preprosto odprite aplikacijo We Connect ID. in preverite lokacijo naslednje polnilne postaje - in že lahko polnite z elektriko ter zbirate svoje ugodnosti Volkswagen ID.

 • Poiščite na tisoče javnih polnilnih mest
 • Polnite z elektriko po vsej Evropi s samo eno kartico za polnjenje
 • Poiščite pravo tarifo We Charge za vse potrebe
 • Ekskluzivne cenovne prednosti za omrežje za hitro polnjenje IONITY

Prenesi navodila

Kot narejeno za vas:
naša tarifa We Charge

Z We Charge se boste lahko že za 0,- €3  na mesec priklopili na javne polnilne postaje, prav tako pa nudi ekskluzivne ugodnosti uporabnikom Volkswagen ID. Z We Charge Free, We Charge Go in We Charge Plus lahko izbirate med tremi tarifami polnjenja4,5,6, ki so prilagojene individualnim potrebam - od občasnih do pogostih uporabnikov.

 

We Charge Free

Plačajte samo toliko, kolikor polnite

 • AC: 0,10 EUR3/kWh
 • DC: 0,48 EUR/kWh
 • IONITY: 0,79 EUR/kWh
 • Osnovni strošek (mesečno): 0 EUR
 • Veljavnost pogodbe: 12 mesecevCena blokiranja:

AC: 0,05 EUR/min. od 180 min. naprej (ne velja med 21. in 9. uro)
DC: 0,15 EUR/min. od 90 min. naprej

We Charge Go

Za občasno polnjenje na poti

 • AC: 0,07 EUR3/kWh 
 • DC: 0,34 EUR/kWh
 • IONITY: 0,79 EUR/kWh
 • Osnovni strošek (mesečno): 2,99 EUR6/5,99 EUR
 • Veljavnost pogodbe: 12 mesecev

  

Cena blokiranja:

AC: 0,05 EUR/min. od 180 min. naprej (ne velja med 21. in 9. uro)
DC: 0,15 EUR/min. od 90 min. naprej

 

We Charge Plus

Za mnoga polnjenja in dolge poti

 • AC: 0,06 EUR3/kWh 
 • DC: 0,31 EUR/kWh
 • IONITY: 0,35 EUR/kWh
 • Osnovni strošek (mesečno): 9,99 EUR6/12,99 EUR
 • Veljavnost pogodbe: 12 mesecev

 

Cena blokiranja:

AC: 0,05 EUR/min. od 180 min. naprej (ne velja med 21. in 9. uro)
DC: 0,15 EUR/min. od 90 min. naprej

 

We Charge v aplikaciji We Connect ID. 

Funkcije We Charge so integrirane v aplikacijo We Connect ID. V aplikaciji lahko preprosto poiščete javne polnilne postaje in v realnem času preverite njihovo razpoložljivost. Za popolno preglednost stroškov lahko pregledate vsa svoja polnjenja. Tudi upravljanje tarif in kartic za polnjenje je preprosto z enim samim dotikom. Zveni dobro? Aplikacijo in naša navodila za registracijo najdete tukaj. Lahko pa skenirate kodo QR in aplikacijo prenesete neposredno na svoj pametni telefon.

V trgovino App Store

V trgovino Google Play

Aplikacija In-Car We Charge

Samo odpeljati in se prepustiti navigaciji neposredno do naslednje polnilne postaje? To ni nobena težava. Svojo aplikacijo We Charge lahko s posodobitvijo Over-the-air enostavno povežete z vašim navigacijskim sistemom. Polnilne postaje lahko filtrirate glede na zmogljivost in razpoložljivost v pogledu We Charge in nato neposredno zaženete vodenje po poti, ne da bi zapustili navigacijsko aplikacijo. Tako ste vedno povezani in najdete priključek za polnjenje kjer koli. 

Udobno polnjenje doma

S svojim polnilnikom ID. ste tudi doma v celoti povezani. Sprostite se, medtem ko se vaš avto polni. Naslonite se nazaj in z aplikacijo priročno upravljajte svojo enoto Wallbox. Tako imate vedno pod nadzorom svoje postopke polnjenja, upravljate svojo enoto Wallbox in izvajate številne druge nastavitve. 

ID. Charger: Tako vaš dom postane polnilna postaja

Želite biti doma popolnoma sproščeni, medtem ko se vaš avtomobil polni? Z enoto Wallbox ID. Charger podjetja Elli boste imeli doma na razpolago moderni koncept polnjenja. Posebej praktično: Povezana modela ID. Charger Connect in Pro ponujata funkcije pametnega upravljanja polnjenja, ki jih lahko daljinsko nadzorujete, konfigurirate in upravljate s storitvijo We Charge.

Pogosto zastavljena vprašanja o storitvi We Charge

Kje lahko dobim storitev We Charge?

Storitev We Charge je integrirana v aplikacijo We Connect ID., ki je na voljo v trgovinah Google Play Store ali Apple App Store od predstavitve vozila na trgu Volkswagen ID.3 leta 2020. Za uporabo storitve We Charge potrebujete brezplačni uporabniški račun Volkswagen ID, ki ga lahko ustvarite z registracijo v aplikaciji. Prav tako morate sprejeti splošne pogoje poslovanja in smernice o varovanju podatkov za We Connect in Volkswagen Group Charging GmbH. Da lahko nato na koncu polnite na javnih polnilnih postajah s storitvijo We Charge, se morate samo še odločiti za tarifo za polnjenje in v aplikaciji aktivirati svojo kartico za polnjenje We Charge. To boste prejeli v postopku dostave vozila ID. ali pa jo preprosto naročite prek aplikacije in vam jo dostavimo na vaš dom. Obrnete se lahko tudi na želenega servisnega partnerja.

Kaj potrebujem za uporabo storitve We Charge?

Za uporabo storitve We Charge potrebujete:

 • aplikacijo We Connect ID.,
 • kartico za polnjenje We Charge z veljavno tarifo za polnjenje,
 • brezplačni uporabniški račun Volkswagen ID.
Kje lahko za polnjenje uporabim storitev We Charge?

S storitvijo We Charge lahko svoje vozilo polnite na več tisoč javnih polnilnih mestih v Evropi. V ta namen se ekipa storitve We Charge pogaja s ponudniki infrastrukture polnilnih postaj, da vam omogočimo najboljšo ceno. Stranke storitve We Charge prejmejo ugoden dostop do omrežja za hitro polnjenje IONITY, ki je zgrajeno na evropskih avtocestah in omogoča sproščena potovanja na dolge razdalje, zahvaljujoč zelo kratkim časom polnjenja.

Koliko stane polnjenje na poti in kako svoja polnjenja plačam prek storitve We Charge?

Pred vsakim polnjenja je prikazan strošek polnjenja. Če uporabljate storitev We Charge, vam bomo poslali mesečni račun za vaša polnjenja. Plačilo se izvede z vašim želenim načinom plačila. Natančne cene so odvisne od naših pogajanj z upravljavci polnilnih postaj. Cilj je, da za naše stranke dosežemo najboljše možne cene.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen