Ne bo se vam mudilo izstopiti.

Tekstilne sedežne prevleke

Ne veste, za katero izvedbo vozila bi se odločili? Nekaj je zagotovo skupno prav vsem: sedežne prevleke so izdelane iz materiala, ki je že na otip kakovosten in hkrati zelo trpežen. Ponudba umirjenih barv in brezčasnih, decentnih vzorcev za Polo še dolgo ne bo iz mode ter bo s privlačnostjo in eleganco navduševala še vrsto let. Del serijske opreme Pola Life so tekstilne sedežne prevleke  prevleke Slash v titanovo črni ali vodeno grafitni barvi. Polo Style je opremljen s prevlekami Tracks 2 v titanovo črni ali vodeno grafitni barvi.

 

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen