Meni
Zapri meni
Zapri

Popolnoma električni ID.5

Popolnoma električni ID.5

Cena od (vklj. z DDV)
55.547,-
Največja uporabna moč (kW)
150
kW
Največja uporabna moč (PS)
204
KM
Največja 30-minutna moč (KM)
95
KM
Emisije CO₂
0
g/km

Za vas smo pripravili izjemno ponudbo, ki velja za popolnoma električna vozila Volkswagen ID.5 na zalogi.

Pohitite, preverite zalogo ter izberite svojega.

Akcija velja do odprodaje zalog.

 

 

Elegantna oblika učinkovitosti

ID.5 s suvereno električno močjo in tekočo silhueto predstavlja sodobno simbiozo SUV-ja in kupeja. Med drugim omogoča brezžične posodobitve in razkriva nove razsežnosti električne mobilnosti.

Eleganten kupejevski dizajn zunanjosti

ID.5 navdušuje z inovativno obliko, ki združuje prednosti SUV-ja z aerodinamično silhueto kupeja - brez vsakršnih kompromisov. 

Več o dizajnu

Inteligentno polnjenje

Pri ID.5 polnjenje ne poteka le hitro (s polnilno močjo do 175 kW (DC)), temveč tudi inteligentno. 

Več o inteligentnem polnjenju

Prostorna zasnova notranjosti

Z inteligentnim konceptom odprtega prostora je vozniku in sopotnikom zagotovljena obilica prostora za vse, kar je nepogrešljiv del njihovega vsakdanjika. 

Več o notranjosti

Konfigurirajte vaše vozilo ID.5

Svoje izbrano vozilo ID.5 lahko konfigurirate po svojih željah in potrebah. V prvem koraku izberite linijo opreme, barvo in platišča. V drugem koraku lahko svoje vozilo ID.5 opremite z ustrezno notranjostjo, asistenčnimi sistemi in dodatno opremo.

Zunanjost

IQ.LIGHT

Predstavite se v najlepši luči

Markanten prepoznavni znak ID.5 so po želji lahko opcijski matrični LED-žarometi IQ. Light. Njihova inovativna matrična tehnologija omogoča, da ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu1. Vizualno je zagotovo nekaj posebnega eleganten svetlobni pas, ki povezuje matrične LED-žaromete in Volkswagnov znak. Seveda pa z dovršenim videzom želi prepričati tudi zadek: tako so del paketa tudi opcijske 3D zadnje LED-luči z animiranimi zavornimi lučmi in integriranimi dinamičnimi smerniki, ki nakazujejo smer s prelivajočim gibanjem svetlobe.  

 

Panoramsko stekleno strešno okno

Nebeški razgled

Opcijsko panoramsko strešno okno je z veliko stekleno površino, ki se razteza domala prek celotne širine strehe, že samo po sebi pravi magnet za oči. A nekaj vam bo pričaralo še širši nasmeh na obrazu: čudovit razgled proti nebu. Steklo strešnega okna je tonirano, kar v notranjosti vedno zagotavlja prijetno temperaturo. Pred neposrednimi sončnimi žarki se poleg tega lahko zaščitite s senčnim rolojem, ki ga lahko na primer nadvse udobno upravljate z glasovnimi ukazi. Samo rečete "Hello ID., show me the stars" in rolo se odpre.

Vlečna kljuka

Bodite kos tudi težjim izzivom

So del vašega vsakdanjika tudi večje transportne naloge? Z opcijsko električno pomično vlečno kljuko jim boste zlahka kos. Kljuka je zasnovana za priklopne obremenitve do 750 kg (prikolica brez zavor) oz. do 1.200 kg2 (prikolica z zavorami) in vam omogoča, da s seboj odpeljete tudi večjo in težjo opremo - na primer kajak ali prikolico za konje. Kadar vlečne kljuke ne potrebujete, jo lahko v nekaj potezah pospravite pod odbijač. 

 

Ustvarite si svojo sliko o ID.5

Notranjost

Ambientna osvetlitev

Prava osvetlitev za domala vsako razpoloženje

Naj vaš ID.5 dobi izrazitejšo osebno noto. Izberite eno od desetih serijskih barv (opcijsko jih je na voljo 30) in poskrbite za prijetno osvetlitev notranjosti. Pritajena svetloba med drugim osvetljuje armaturno ploščo, predal za telefon in vrata. Hladni ali topli barvni toni? Odločitev je vaša.

Projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti

Inovativna navigacija

V modelu ID.5 boste zlahka ohranjali nadzor nad vsem, kar je pomembno. Opcijski projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti projicira pomembne informacije na vetrobransko steklo v voznikovo neposredno vidno polje. Med vodenjem do cilja so zaradi tehnologije obogatene resničnosti navigacijski napotki vidni na cestišču natanko tam, kjer morate peljati naravnost oz. zaviti. Vožnja je tako lahko še bolj sproščena, vaš pogled pa je lahko ves čas osredotočen na cesto.

IQ.DRIVE & tehnologija

IQ.DRIVE – naši asistenčni sistemi

ID.5 je serijsko opremljen z asistenco za zaviranje v sili Front Assist. Del serijske opreme je tudi sistem opozarjanja na lokalne nevarnosti Car2X. Opcijsko je ID.5 lahko opremljen še z drugimi asistenčnimi sistemi, kot je denimo Travel Assist.3

Brezžične posodobitve

Inovativen. In vedno z vsem na tekočem.

Redno posodabljanje povečuje funkcionalnost digitalnih sistemov v vašem ID.5. Brezžične posodobitve se lahko na primer ponoči izvedejo povsem avtomatsko, če jih predhodno potrdite v vgrajenem infotainment sistemu. ID.5 tako ne ostane brez novih funkcij in ima vedno posodobljene podatke.

Elektronsko generiran zvok motorja/Doživetje vožnje

Avto z novim zvokom

Glasnost delovanja je pri električnih avtomobilih povsem odvisna od posameznega vozila. Da bi bila v cestnem prometu zagotovljena kar najvišja raven varnosti, je ID.5 do hitrosti 30 km/h za potnike izredno tih, za okolico pa nekoliko glasnejši. Pešci ga tako lahko zaznajo hitreje. Futuristična kompozicija poudarja njegovo vizionarsko identiteto in obenem služi kot umetno generiran zvok motorja, s katerim pešci in kolesarji prej slišijo električni pogon, ki je sicer domala neslišen.

 

Pogon

Trajnostna zmogljivost za enkraten užitek v vožnji

V ID.5 je domala vsaka vožnja izredno vznemirljiva, saj elektromotor lahko že prvi hip dinamično zagotovi maksimalni navor. Obenem boste z električnim pogonom naredili velik korak naprej na poti do manjšega ogljičnega odtisa. 

Toplotna črpalka in upravitelj dosega

Povečuje doseg: toplotna črpalka v ID.5

V novem, popolnoma električnem ID.5 opcijska toplotna črpalka omogoča energijsko učinkovito ogrevanje notranjosti. Ob tem se z manjšo porabo energije seveda poveča doseg.

Posebnost modelov ID. je poleg tega novi načrtovalnik poti, ki v navigacijsko pot vključi priljubljene polnilne točke ter na inteligenten način zagotovi optimalen potek poti in optimalne polnilne čase. Več kot očitno je torej, da z inovativnimi tehnologijami marsikaj postane lažje.

Več o toplotni črpalki

Izvedbe

Pro Performance
Od 55.547,-
Pro Performance
Od 55.547,-

Pro Performance

150 kW
(204 KM)
icon-info
power-system-performance
Največja moč elektromotorja (največja uporabna moč)
power-average-big
Največja nazivna moč električnega pogonskega sklopa (največja moč, ki jo je mogoče priklicati za največ 30 sekund)
power-average-big
70 kW
(95 KM)
Avtomatski menjalnik
Elektro
Poraba električne energije: 16,4 kWh/100km
Emisije CO₂: 0 g/km
 • Kapaciteta baterije 77 kWh
 • Doseg (po WLTP) do 512 km
 • Moč polnjenja baterije z izmeničnim tokom (AC) do 11 kW
 • Moč polnjenja baterije z enosmernim tokom (DC) do 135 kW
 • 19'' aluminijasta platišča
 • Asistenca Lane Assist
 • Klimatska naprava Air Care Climatronic
 • LED žarometi
 • Navigacijski sistem Discover Pro
 • Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC
 • Telefonski vmesnik Comfort s funkcijo indukcijskega polnjenja
 • 4 letno jamstvo
Konfiguriraj
Polnjenje doma na polnilni postaji ID. Charger

Polnilna postaja pred domačim pragom: ID. Charger

S polnilno postajo ID. Charger4,5 boste preprosto rešitev za polnjenje imeli kar na domačem dvorišču. To pomeni, da boste zjutraj lahko vstopili v svoj napolnjeni ID.5 in dan začeli polni energije - avto boste tako rekoč napolnili med spanjem. Polnilna postaja ID. Charger je sicer na voljo v treh različicah, ki se razlikujejo po stopnji povezljivosti in obsegu pametnih funkcij. Po potrebi je lahko opremljena tudi z WLAN 4G in vgrajenim električnim števcem. Pametne funkcije polnilnih postaj ID. Charger je mogoče upravljati pod menijsko točko We Charge v aplikaciji We Connect ID.

Tudi vgradnja je z našo storitvijo namestitve1 tako preprosta, kot je le mogoče. Ponujamo vam namreč vse - od brezplačnega spletnega predpreverjanja pa do montaže. Skratka: za vse, kar potrebujete, se lahko obrnete neposredno na nas. Seveda pa imate tudi možnost, da za namestitev postaje ID. Charger izberete električarja po lastni izbiri. Želeno različico polnilne postaje ID. Charger in storitev namestitve lahko enostavno naročite prek spleta ali neposredno pri svojem trgovcu z vozili znamke Volkswagen.

Polnjenje na poti s storitvijo We Charge

Polnjenje je lahko povsem preprosto

Odslej lahko pozabite na marsikatero skrb. Povsod po Evropi namreč lahko s storitvijo We Charge dostopate do več kot 200.000 polnilnih točk6, vključno s celotnim omrežjem hitrih polnilnih postaj ponudnika IONITY. Z uvedbo storitve Plug & Charge Online se je postopek polnjenja še dodatno poenostavil, saj ni več potrebna avtentifikacija s kartico ali aplikacijo7 - za vse poskrbi kar ID.5. Poleg tega si lastniki modelov ID. lahko zagotovijo še številne ugodnosti in izbirajo med privlačnimi tarifami za polnjenje, ki ustrezajo tako priložnostnim voznikom kot tudi tistim, ki so veliko na poti. Želeno tarifo za polnjenje je mogoče izbrati v aplikaciji We Connect ID., kjer je tudi mogoče naročiti brezplačno polnilno kartico.

Več o storitvi We Charge

Povezljivost

Več kot samo biti in bajti

Volkswagnove povezljivostne rešitve zagotavljajo več udobja in varnosti ter odpirajo dodatne možnosti za razvedrilo. Z internetno povezavo, ki je vzpostavljena med ID.5 in vašim pametnim telefonom, se vse poenostavi, zato na cilj prispete bolj sproščeni - le voziti morate še vedno sami.

Več o povezljivosti

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.