Meni
Zapri meni
Zapri

Predpražniki in dodatki za prtljažnik

Predpražniki in dodatki za prtljažnik za vaše vozilo Volkswagen

Originalni predpražniki in dodatki za prtljažnik ščitijo tla vozila in prtljažni prostor pred umazanijo in vlago. Izdelani so iz visokokakovostnih materialov, ki nudijo zaščito pred obrabo. Enostavno čiščenje elementov omogoča, da notranjost vašega vozila ostane dlje časa čisto in urejeno.

Originalni predpražniki Volkswagen

Zaščitite notranjost vašega vozila in ga opremite z originalnimi predpražniki Volkswagen.

Izbirate lahko med gumijastimi ali tekstilnimi predpražniki, ki se popolnoma prilegajo vozilu in so enostavno za očistiti.

Več informacij o ponudbi prejmete pri servisnem partnerju Volkswagen.

Gumijasti predpražniki

Da bo prostor za noge v vseh letnih časih zanesljivo ostal čist: komplet po meri izdelanih in trpežnih gumijastih predpražnikov učinkovito ščiti talni predel vozila pred umazanijo in mokroto. 

Tekstilni predpražniki

Kakovostni tekstilni predpražniki so izdelani iz trpežnega, gosto tkanega velurja, hrbtna stran pa ima posebno površino, ki je odporna proti obrabi. 

Originalni dodatki za prtljažnik Volkswagen

Naj bo čisto tudi v prtljažnem prostoru. V prtljažnik namestite korito ali protidrsno podlogo, da bo tudi prtljažni prostor zaščiten pred umazanijo in vdorom vlage.

Na voljo so različne variante korit, oblog in podlag za prtljažnik, ki se popolnoma prilegajo vozilu, saj so narejeni posebej po modelu vozila Volkswagen.

Več informacij o ponudbi prejmete pri servisnem partnerju Volkswagen.

Korito za prtljažni prostor

Korito z visokim robom je odlične pripomoček, ko prevažate opremo ali tovor v prtljažniku. Z visokim robom optimalno ščiti notranjost prtljažnega prostora in hkrati olajša čiščenje vozila.

Obloga za prtljažnik

Protizdrsna obloga za prtljažnik je izdelana po merah prtljažnega prostora in zagotavlja zanesljivo zaščito pred umazanijo in mokroto.

Obojestranska zaščitna podloga

Mehak velur na eni strani ter trpežna, protizdrsna gumirana površina na drugi strani: z obojestransko zaščitno podlogo boste optimalno pripravljeni na vse transportne naloge. Podloga ima na eni strani podaljšano stranico, ki jo je mogoče razgrniti čez rob prtljažnika, tako da nudi zaščito pred poškodbami, ki bi lahko nastale pri natovarjanju ali raztovarjanju.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen