Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID. 7

Novi ID. 7

Cena od (vklj. z DDV)
54.341,-
Največja uporabna moč (kW)
210
kW
Največja uporabna moč (PS)
286
KM
Največja 30-minutna moč (kW)
89
kW
Največja 30-minutna moč (KM)
121
KM
Poraba
14,1
kWh/100 km
Emisije CO₂
0
g/km

Za več svobode.

Z novim popolnoma električnim modelom ID.7 Volkswagen na novo opredeljuje, kaj zmore električna mobilnost. V popolnoma električni limuzini se veliki dosegi, hitro polnjenje, razkošna prostornost in intuitivno upravljanje združujejo v nov standard prestižnosti pri Volkswagnu.

Več o novem ID.7

Konfigurirajte vaše vozilo ID.7

Svoje izbrano vozilo ID.7 lahko konfigurirate po svojih željah in potrebah. V prvem koraku izberite linijo opreme, barvo in platišča. V drugem koraku lahko svoje vozilo ID.7 opremite z ustrezno notranjostjo, asistenčnimi sistemi in dodatno opremo.

Povezljivost: digitalna povezava z vašim ID.7

Volkswagnove povezljivostne rešitve prinašajo več udobja in dodatne možnosti za razvedrilo. Povezava vašega ID.7 z internetom in vašim pametnim telefonom vam pomaga, da na cilj prispete bolj sproščeni - le voziti morate še vedno sami.

Volkswagnova ID družina je za podjetja lahko še ugodnejša

Tukaj lahko izveste več o ugodnostih in davčnih olajšavah za podjetja pri nakupu in uporabi električnih vozil.

Najboljša ocena za ID.7: 5 zvezdic na testu Euro NCAP

Na testu Euro NCAP (European New Car Assessment Programme) potekajo najzahtevnejši preizkusi novih vozil s poskusnimi trčenji in številnimi drugimi raziskavami, v katerih se preizkuša aktivna in pasivna varnost.
Novi ID.7 je bil prepričljiv na priznanem preizkusu varnosti in je bil ocenjen z najboljšo oceno pet zvezdic. Tako je dosegel 95-odstotno oceno varnosti pri trku na področju zaščite odraslih in dosegel eno najboljših skupnih ocen leta. Kar zadeva varnost na cesti, Novi ID.7 ne nudi zaščite le svojim sopotnikom, temveč tudi drugim udeležencem v prometu.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.