Meni
Zapri meni
Zapri

Prilagodljiva in prostorna Enoprostorska vozila

Vsestranska, sodobna in elegantna: Volkswagnova enoprostorska vozila ponujajo prilagodljivo prostorsko zasnovo in najvišjo raven udobja v vseh sedežnih vrstah, obenem pa s svojim dizajnom preprosto jemljejo dih. Sploh ni pomembno, ali ste sami ali pa imate veliko družino − pri Volkswagnu boste našli svoj sanjski avto, ki vam bo stal ob strani pri vseh podvigih.

Touran

Kako lep je lahko vsakdanjik

Prepričljiva dinamika in odlična funkcionalnost: Kljub kompaktnim zunanjim meram je že na prvi pogled jasno, da Touran ponuja obilo prostora. Vsestransko uporaben avtomobil s samozavestnim značajem ima spredaj, ob straneh in zadaj velike steklene površine, prepoznati pa ga je mogoče tudi po markantni silhueti in strešni liniji, ki se proti zadku rahlo spušča in poudarja dinamiko vozila. Brezčasni dizajn zunanjosti ima predvsem en namen: ponuditi vam želi kar se da veliko prostora za vse, kar vas mora spremljati v vašem vsakdanjiku.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen