Meni
Zapri meni
Zapri

App-Connect. Tako aplikacije spravite v avto.

App-Connect. Tako aplikacije spravite v avto.

Bi radi varno in udobno uporabljali aplikacije za pametni telefon v vašem vozilu? App-Connect1 vam omogoča priročno upravljanje izbranih aplikacij in vsebin neposredno v vašem vozilu Volkswagen.

Tako deluje

Aplikacije za pametni telefon se prenesejo neposredno v infotainment sistem in z njimi lahko priročno in jasno upravljate v vidnem polju. Tako lahko na primer dostopate do glasbe, sporočil, zemljevidov ali zvočnih knjig. Volkswagen ponuja dva vmesnika za povezovanje pametnih telefonov s številnimi možnostmi: Apple CarPlay in Android Auto blagovne znamke Google. Uporaba je zdaj še posebej priročna zahvaljujoč možnosti brezžične povezave z navigacijskim sistemom »Discover Media« in »Discover Pro«, kot tudi z »Ready 2 Discover«. Da se izognete motnjam, lahko med vožnjo zaženete samo potrjene aplikacije.

Družba Volkswagen AG vam omogoča uporabo aplikacij Apple CarPlay in Android Auto, vendar sta za razpoložljivost obeh tehnologij v posamezni državi odgovorni družbi Apple in Google.

App Connect – tako deluje

Vaše App-Connect možnosti povezave

Apple CarPlay

S storitvijo CarPlay družbe Apple lahko med vožnjo upravljate izbrane aplikacije iz svojega telefona iPhone. Vozila pripravljena na VW Connect in We Connect so lahko tudi brezžična. Pri tem je upravljanje aplikacij tako enostavno, kot ste ga navajeni iz svojega iPhona. Telefon, novice, glasba - vse to je oddaljeno le za en dotik gumba. Po želji lahko sistem upravljate celo z glasovnimi ukazi. Dodatne informacije lahko poiščete neposredno pri družbi Apple.

Več o Apple CarPlay

Android Auto

S storitvijo Android Auto družbe Google lahko ustrezne aplikacije v svojem mobilnem telefonu varno upravljate tudi med vožnjo. Vozila pripravljena na VW Connect in We Connect so lahko tudi brezžična. S storitvijo Google Voice pa lahko vse upravljate z glasovnim ukazom. Dodatne informacije lahko poiščete neposredno pri družbi Google. 

 

Več o Android Auto

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen