Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Prirojena samozavest.

T-Roc kot prvi Volkswagnov križanec združuje suverenost SUV-ja in živahnost športnega kompaktnega modela. Njegov dizajn izkazuje značaj: kakovosten, visoko dovršen in samozavesten. Poleg tega s svojo prostornino prtljažnika, ki znaša do 1.290 l, dokazuje, da se kompaktna zasnova in vsestranska funkcionalnost ne izključujeta.

Oprema in dizajn

Naredite močan vtis. Naj vas prevzamejo izrazit dizajn, številne možnosti za individualizacijo in kakovostna izdelava do najmanjše podrobnosti: T-Roc ve, kako navdušiti.

Dvobarvno lakiranje

Dvobarvno­ lakiranje
Izstopajte iz množice.

Ker monotonost in T-Roc enostavno ne sodita skupaj. Z opcijskim dvobarvnim lakiranjem izvedbe T-Roc Style boste dokazali stilsko dovršenost. Za izvedbo Sport sta po želji na voljo črna in bleščeča rdeča barva.

Več informacij

 

Značaj

Značaj
Pokažite, kdo ste.

Iščete vozilo s svojstvenim značajem? T-Roc je moderen križanec, ki prepriča s samozavestnim dizajnom.

Več informacij

 

Luči

Luči
Želeli boste biti opaženi.

Podnevi in ponoči: koncept osvetlitve pri T-Rocu prepriča z edinstvenim dizajnom, ki temelji na markantnih dnevnih lučeh, vgrajenih v odbijačih.

Več informacij

 

T-Roc Sport

T-Roc Sport
Pustite športni pečat.

Z izvedbo T-Roc Sport boste naredili vtis. Z opremo v tej izvedbi vas bo T-Roc navdušil s številnimi športnimi lastnostmi, ki voznikom poženejo kri po žilah.

Več informacij

 

T-Roc Design

T-Roc Style
Izrazit dizajn za vaš vsakdan.

Če se odločite za T-Roc Style, boste navdušeni nad veliko oblikovne svobode, ki jo boste lahko izrazili tako pri karoseriji kot tudi v notranjosti vozila. Tako bo vaš T-Roc popolnoma odseval vašo osebnost.

Več informacij

 

Glavne značilnosti T-Roca z različnih zornih kotov.

Infotainment.

Naj vsaka vožnja postane nekaj več. Izkoristite čas v svojem T-Rocu. Sodoben infotainment sistem poskrbi, da ste na tekočem, omogoča vam prostoročno telefoniranje ali predvaja vašo najljubšo pesem ter vas vodi do cilja. Če želite, vas s funkcijo glasovnega upravljanja celo uboga na besedo.

Infotainment

Klic v sili

Nazaj na pregled

Ste v dobrih rokah.

Še dobro, da lahko na nekoga računate: s storitvijo Klic v sili lahko s pritiskom na rdečo SOS-tipko pokličete Volkswagnov klicni center 24 ur na dan. V primeru nezgode s sprožitvijo varnostnih blazin se klic v sili vzpostavi avtomatsko.

Povezljivost

Nazaj na pregled

Ne vozite se več brez interneta.

Internet je lahko tako zelo uporaben – tudi v vašem T-Rocu. Opcijske spletne storitve Car-Net Guide & Inform, Car-Net App-Connect in serijske storitve Car-Net Security & Service nudijo veliko, kar vam lahko pomaga tako v vsakdanjem življenju kot tudi v neobičajnih situacijah.

Aktivni informacijski zaslon

Nazaj na pregled

Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.

Analogni svet je stvar preteklosti. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostnega zaslona? Aktivni informacijski zaslon (digitalni kombinirani instrument) je inovativna in sodobna rešitev, ki ponuja izjemno širok nabor informacij. Tako ne boste vedeli le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju.

Radio in navigacija

Nazaj na pregled

Da vam na poti do cilja ne bo dolgčas.

Ko se vozite s T-Rocom, ste vi tisti, ki odloča o tem, katera glasba se vrti. Za to vam je na voljo en radijski sistem z ustreznimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če bi radi še več, se odločite za navigacijski sistem Discover Media, ki bo uresničil vse vaše želje.

Avdiosistem beats

Nazaj na pregled

Hočete več basov?

Navijte radio do konca, čas je za vaš ulični nastop! Po želji lahko v vašem T-Rocu za močne base poskrbi sistem priznanega proizvajalca Beats Electronics, ki kakovosti dobrega zvoka ne dokazuje le z naglavnimi slušalkami znamke beats by Dr. Dre.

Komfortna telefonija

Nazaj na pregled

Ostanite dobro povezani.

Opcijski telefonski vmesnik Comfort vam s funkcijo indukcijskega polnjenja omogoča, da baterijo svojega mobilnega telefona napolnite brezžično. Obenem indukcijska povezava z zunanjo anteno vozila zagotavlja odlično kakovost sprejema. Tako boste lahko med vožnjo popolnoma prosto telefonirali ter hkrati obe roki obdržali na volanu.

Asistenčni­ sistemi

Izognite se nepotrebnemu stresu. Četudi ste vajeni sami biti kos stvarem, vam T-Roc lahko olajša marsikatero situacijo. V najboljšem primeru vam njegovi asistenčni sistemi pomagajo celo preprečiti nezgode.

Sproščena vožnja

T-Roc naredi to namesto vas.

Nad asistenčnimi sistemi, kot so serijski Lane Assist, opcijski sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje, opcijska asistenca za zastoje in opcijski sistem Emergency Assist, ne boste navdušeni le v kritičnih situacijah. Vožnja z njimi postane namreč udobnejša tudi v vsakdanjem življenju.

Več informacij

Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili

V prometnem vrvežu lahko ostanete povsem sproščeni.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? S serijskim sistemom za nadzor prometa Front Assist, ki vključuje mestno funkcijo zaviranja v sili in funkcijo zaznavanja pešcev, boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

Več informacij

Park Assist in parkirni sistem

Osvojite ulico. In prosto parkirno mesto.

Parkiranje se lahko spremeni v preizkus potrpežljivosti. Še dobro, da vam T-Roc s svojima opcijskima asistenčnima sistemoma za parkiranje pomaga že pri iskanju parkirnega mesta ter vam tako olajša postopek parkiranja.

Več informacij

Senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje 

T-Roc vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu. Pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območja ob straneh vozila in za vozilom.

Več informacij

Udobje

Ustreza vašemu načinu življenja. T-Roc vam s svojo udobno in prostorno zasnovo ponuja veliko svobode za vaše individualne želje in potrebe. K temu pripomorejo tudi progresivni oblikovalski elementi in številne možnosti za individualizacijo.

Oblikovanje po lastnih predstavah

Oblikovanje po lastnih predstavah
Tako individualen kot vi.

Točno tak, kot si ga želite: notranjost svojega T-Roca v izvedbi Style oblikujte po lastnih predstavah in mu z barvnimi elementi vtisnite osebni pečat.

Več informacij

 

Armaturna plošča

Armaturna plošča
Z armaturno ploščo imate vse pod nadzorom.

Dobrodošli v kabini! Tukaj je vse zasnovano tako, da bi bila vsaka vaša vožnja čim bolj prijetna. Z večfunkcijskim volanom (serijsko od izvedbe T-Roc Style naprej) lahko upravljate veliko funkcij, ne da bi pri tem roke odmikali z volana.

Več informacij

 

Prostornost

Prostornost
Dvignite se nad povprečje.

Kdor z običajnim ni zadovoljen, si večinoma želi tudi več svobode. Mi vam jo lahko ponudimo! Kljub kompaktnim meram se T-Roc lahko pohvali z obilico prostora za potnike in prtljago. Dodatna prednost je višji položaj sedenja, kar prinaša še več udobja.

Več informacij

 

Udobje

Udobje
Udobno se namestite.

Vstopite in se počutite kot doma. V T-Rocu boste deležni udobnih sedežev in po želji kakovostnega usnjenega oblazinjenja z barvnimi poudarki ter panoramskega pomičnega strešnega okna, ki bo vašim sopotnikom razširilo obzorje.

Več informacij

 

Tehnologija

Tako učinkovit in fleksibilen kot vi. Pričakujete moč - še posebej od svojega vozila. Opcijsko lahko za T-Roc izberete pogon 4MOTION, ki zagotavlja odlično vlečno silo na domala vsaki podlagi, ter športno podvozje za izboljšano vodljivost in sistem za dinamično uravnavanje podvozja (DCC).

Vozne zmogljivosti
Podvozje
4MOTION Active Control
Vozne zmogljivosti
Podvozje
4MOTION Active Control

Zmogljivost.
Ker se vam zdi pomembno, da je poraba energije učinkovita.

S T-Rocom nikoli ni dolgčas. To dokazuje tudi njegova široka ponudba močnih motorjev. Tukaj je ambicioznost na prvem mestu – tudi glede varčnosti.

Podvozje
Doživite športno vez med avtomobilom in cesto.

Športno podvozje in progresivno krmiljenje izboljšata vozno dinamiko, če si želite športne vožnje.

4MOTION Active Control
Ostanite suvereni, tudi v zahtevnih cestnih razmerah.

Odkrijte nekaj novega! V kombinaciji z opcijskim pogonom 4MOTION vam je na voljo sistem 4MOTION Active Control, ki omogoča različne nastavitve, natančno prilagojene najrazličnejšim terenom. Pri cestnem voznem programu lahko prek sistema za izbiro voznega profila izbirate med petimi nastavitvami.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen