Doživite športno vez med avtomobilom in cesto.

Podvozje.

Opcijsko športno podvozje zagotavlja še več užitka v vožnji in odlično vodljivost, saj ima čvrsto nastavitev vzmeti, blažilnikov in stabilizatorjev. Tako lahko optimalno izkoristite moč avtomobila in kljub temu ohranite nadzor.

Opcijsko progresivno krmiljenje¹ omogoča boljši nadzor pri športnem načinu vožnje in prinaša dodatno mero udobja pri vsakodnevni rabi. Tako je na primer pri parkiranju potrebna manjša moč za vrtenje volana, na ovinkastih cestah pa je zaradi neposrednejšega prenosa vozna dinamika boljša.

Na voljo pozneje.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen