Tako individualen kot vi.

Oblikovanje po lastnih predstavah.

Pri notranjosti izvedbe T-Roc Style je več kot dovolj prostora za vaš osebni okus. Sami se lahko odločite za barvo čelne plošče na armaturni plošči (dodatna oprema). Vaša najljubša barva bo potem krasila tudi stranske dekorativne elemente in ploščo na sredinski konzoli. Tudi tekstilne sedežne prevleke Tracks 4 se bodo barvno ujemale z vašo izbiro. Dobro pri tem je: žlahtna eleganca ali izstopajoč magnet za oči - na koncu vedno sami odločite, kaj vam je bolj pisano na kožo.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen