Udobno se namestite.

Udobje.

V T-Rocu lahko občutite kakovost materialov in skrbno izbrano opremo. Izvedba T-Roc Style že serijsko ponuja komfortna sprednja sedeža. Pri izvedbi T-Roc Sport voznik in sovoznik sedita na športno-komfortnih sedežih, ki se ponašata s še posebej dobro stransko oporo. Po želji se lahko odločite za integrirano ledveno oporo v naslonjalu, ki jo lahko nastavite tako, da razbremeni vaš hrbet. 

Sedežne prevleke vam omogočajo, da do izraza pride vaš lastni okus. Za še posebno elegantno izbiro se izkaže opcijsko usnjeno oblazinjenje Vienna, ki pričara luksuzno vzdušje.

Še ena svetla točka - v pravem pomenu besede - je opcijsko panoramsko pomično strešno okno. V notranjost vozila dopušča več svetlobe; tako boste doživeli edinstven občutek večje prostornosti. Strešno okno sestavljata dva velika steklena elementa. Sprednjega je mogoče električno privzdigniti in odpreti v vzdolžni smeri. Pri premočni izpostavljenosti soncu je stekleno strešno okno mogoče zastreti z integriranim senčnim rolojem, ki ga aktivirate s pritiskom na tipko.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen