T-Roc naredi to namesto vas.

Sproščena vožnja.

Med monotono vožnjo, na zoženih pasovih in ozkih regionalnih cestah lahko voznikova koncentracija popusti. Na srečo je T-Roc serijsko opremljen z asistenco za ohranjanje smeri Lane Assist, ki vozniku lahko pomaga¹, da se izogne nezgodam zaradi zmanjšane koncentracije. Sistem Lane Assist namreč prične s korekturnim posegom v krmiljenje, če zazna nevarnost, da boste zapeljali z voznega pasu.

Poleg tega bo vaša vožnja občutno manj stresna tudi z opcijskim avtomatskim uravnavanjem razdalje (serijsko od izvedbe Style naprej). Ta funkcija nadzoruje promet pred vozilom in ohranja razdaljo¹ - pri hitrostih vse do 210 km/h.

Asistenca za zastoje² je po želji na voljo za motorje, kombinirane z menjalnikom z dvojno sklopko DSG, in omogoča znosnejšo vožnjo v kolonah. Tako T-Roc pri hitrosti od 0 do 60 km/h sledi spredaj vozečemu vozilu ter samodejno¹ dodaja plin in zavira. Obenem sistem ohranja vozilo na voznem pasu. 

S sistemom Emergency Assist² imate po želji na voljo delno krmiljenje vozila¹ za primer kritičnega zdravstvenega stanja. Aktivira se, če voznik ne zavija, ne zavira in ne pospešuje. Ko sistem zazna tovrstno situacijo, Emergency Assist sprva z opozorili in nato med drugim z zavornimi sunki in "slalomiranjem" po voznem pasu kontrolirano zaustavi vozilo.

V okviru sistemskih omejitev.

Na voljo pozneje.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen