Izrazit dizajn za vaš vsakdan.

T-Roc Style.

Izvedba T-Roc Style vam dopušča ogromno manevrskega prostora pri oblikovanju. Z različnimi dvobarvnimi lakiranji² lahko izpolnite svoje individualne želje. Kromirani elementi poudarjajo prepričljivo podobo vašega T-Roca v izvedbi Style.

Pri čelni plošči na armaturi lahko kot dodatna oprema izbirate med štirimi različnimi barvami² in tako oblikujete notranjost vozila čisto po svojem okusu.

Udobno se namestite na komfortnih sedežih, ki so po želji na voljo v eni od obeh različic kakovostnega usnja Vienna. S tega udobnega položaja lahko med vožnjo sproščeno telefonirate prek telefonskega vmesnika.

Ste svojo najljubšo glasbo prinesli s sabo na USB-ključku? S pomočjo USB-vhoda jo lahko v T-Rocu Style enostavno predvajate prek zvočnikov. Prav nič vam ne bo dolgčas.

Ravno na dolgih vožnjah vam je lahko sistem za zaznavanje utrujenosti voznika v veliko pomoč: takoj ko sistem ugotovi¹, da način vožnje odstopa od običajnega, z optičnim in akustičnim signalom vozniku priporoči postanek.

Vstopite: čaka vas nepozabno doživetje vožnje.

V okviru sistemskih omejitev.

Dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen