Pustite športni pečat.

T-Roc Sport.

Le kdo se mu lahko upre? 17-palčna aluminijasta platišča in markantno izstopajoče rdeče zavorne čeljusti¹ poskrbijo za podobo, ki se vtisne v spomin. Temno rdeče zadnje luči v LED-tehnologiji na zadku še dodatno doprinesejo k samozavestnemu nastopu. Zadnje steklo in zadnja stranska stekla so po želji (kot dodatna oprema) prav tako zatemnjena¹ in se tako optimalno vključujejo v športno zasnovo izvedbe T-Roc Sport. Zatemnitev absorbira del sončnega sevanja in s tem poskrbi za posebno svetlobno vzdušje v notranjosti. Tako boste lahko lažje ohranili hladno kri, četudi srce pri takšnem užitku v vožnji rado bije hitreje.

Ko vstopite v avto, vas bo pričakala ambientna osvetlitev² v beli barvi: osvetljene dekorativne letve, bralne lučke spredaj in zadaj ter osvetlitev prostora za noge ustvarjajo še posebej prijetno vzdušje.

Večfunkcijski volan v usnju zagotavlja dober oprijem. Športno-komfortna sedeža za voznika in sovoznika nudita dobro stransko oporo in z integrirano, ročno nastavljivo ledveno oporo¹ prispevata k temu, da boste tudi na daljših vožnjah udobno sedeli. Serijsko so na voljo tekstilne sedežne prevleke Gem, po želji pa lahko izberete tudi sedeže, oblečene v usnje Vienna.

Dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen