Ostanite dobro povezani.

Komfortna telefonija.

Zagotovite si popolno udobje: opcijski telefonski vmesnik Comfort je opremljen s funkcijo indukcijskega polnjenja, dodatno pa je na voljo USB-vmesnik za prenos podatkov in polnjenje. Povezava z anteno se ravno tako vzpostavi indukcijsko. Dobra plat pri tem je,da indukcijska povezava z anteno vozila v kombinaciji s kakovostnim mikrofonom v stropni oblogi in predvajanjem zvoka prek avtomobilskih zvočnikov zagotavlja odlično razločnost govora. Dodatni nosilec za telefon ni več potreben. Elegantna rešitev vas bo s svojo funkcionalnostjo zagotovo prepričala.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen