Z armaturno ploščo imate vse pod nadzorom.

Armaturna plošča.

Že ko boste prvič sedli za volan, se boste hitro znašli, saj so instrumenti in upravljalni elementi prilagojeni vozniku. Po želji se lahko namesto za klasične okrogle instrumente odločite za aktivni informacijski zaslon (serijsko od izvedbe Sport naprej). Visokoločljivostni barvni zaslon vam lahko pokaže več kot samo običajen merilnik hitrosti. Omogoča lahko na primer prikaz podrobnih podatkov o vožnji v različnih informacijskih profilih ali grafični prikaz vaših asistenčnih sistemov. V kombinaciji z navigacijskim sistemom lahko izberete velik prikaz zemljevida - to je udobje, ki ga boste znali ceniti.

Izvedbi T-Roc Sport in T-Roc Style sta serijsko opremljeni z večfunkcijskim volanom, ki je za optimalen oprijem oblečen v usnje. Številne funkcije, na primer infotainment sistem, lahko na ta način upravljate, ne da bi morali volan spustiti iz rok. Prednost, v kateri lahko opcijsko uživate tudi v osnovni izvedbi T-Roca. Če ste se odločili za T-Roc s pogonom 4MOTION, lahko poleg tega uporabljate še sistem 4MOTION Active Control, s katerim lahko izberete želeni vozni profil - od režima Snow do režima Sport.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen