Ostanite suvereni, tudi v zahtevnih cestnih razmerah.

4MOTION Active Control.

Ne glede na podlago bo vaš užitek pri vožnji ostal nespremenjen: če se boste odločili za T-Roc s pogonom 4MOTION, boste s sistemom 4MOTION Active Control lahko aktivirali vozne profile za različne cestne razmere. Izbirali boste lahko med možnostmi Snow, Offroad in Offroad Individual. Sistem je mogoče udobno upravljati z vrtljivo-pritisnim gumbom. V dodatnem cestnem voznem programu lahko poleg tega nastavite varčni profil Eco ali dinamični profil Sport.

Sistem 4MOTION Active Control sodeluje z asistenco za nadzorovani spust, asistenco za speljevanje navkreber, elektronskim stabilizacijskim programom in elektronsko zaporo diferenciala. Skladno z izbranim profilom se prilagodijo lastnosti pogona, kot so odzivnost pedala za plin, prestavljanje, zaviranje z motorjem in speljevalna asistenca. Rezultat: med vožnjo ste lahko še bolj sproščeni - celo na zasneženih cestah in na neutrjenih poteh.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen