Popolna glasbena podlaga na poti do vsakega cilja.

Radio in navigacija.

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Bogata ponudba opreme vključuje en radia in en navigacijski sistem, ki se ponašata z enkratnim naborom funkcij. 

Serijski radio Composition Media predvaja glasbene datoteke v MP3- in WMA-formatu, dodatno pa ima še CD-enoto, USB-vhod (tip A) in Bluetooth vmesnik za mobilni telefon. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 20,3 cm (8 palcev).

Tudi opcijski navigacijski sistem Discover Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 20,3 cm (8 palcev).Širok nabor opreme in funkcij poleg tega vključuje šest zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, režo za SD-kartice, USB-vhod (tip A) in Bluetooth vmesnik za telefon.

Vsi navedeni sistemi so opremljeni z anteno s primerjalnikom signala, ki celo v slabih pogojih zagotavlja dober sprejem. Pri sistemih Composition Media in Discover Media se poleg tega lahko opcijsko odločite za digitalni radijski sprejemnik DAB+.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen