Izstopajte iz množice.

Dvobarvno lakiranje.

Z barvo karoserije vašega T-Roca lahko kombinirate še eno barvo, ki zajema streho, zunanji ogledali in A-stebrička. Poleg osnovnega laka se lahko pri izvedbi Sport po želji odločite za črno ali bleščeče rdečo barvo, s čimer še bolj poudarite športnost vašega T-Roca. Za izvedbo Style lahko izbirate med črno, čisto belo, hrastovo rjavo kovinsko ali bleščeče rdečo. Ne glede na izbiro barvne kombinacije boste s svojo najljubšo barvo ustvarili zanimiv kontrast ali dosegli šarmanten učinek, ki bo ostalim ostal v spominu in bo odločilno zaznamoval značaj vašega T-Roca.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen