Pokažite, kdo ste.

Značaj.

Dizajn modela T-Roc izkazuje značaj: kakovosten, visoko dovršen, avantgarden. Izstopajoč oblikovalski element je izraziti C-stebriček: sijoča letev poudarja kupejevsko, dolgo strešno linijo vozila. Markanten sprednji del in jasno izoblikovan stranski del T-Rocu hkrati omogočata močan in samozavesten nastop.

Športna kupejevska oblika in dolga medosna razdalja s kratkima previsoma optično podaljšata podobo kompaktnega križanca. Velika odprtina za dovod zraka spredaj, stranska pragova s črnimi hrapavimi obrobami kolotekov in mogočen difuzor zadaj pričajo o tem, kako veliko dinamike in užitka v vožnji ponuja T-Roc.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. T-Roc.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen